KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 5 July 2012

SEMUA HOSPITAL DIMALAYSIA BAKAL DITUTUP????....RAJA PADA SEGALA UBAT SUDAH DITEMUI????Jangan kita terperanjat, suatu hari nanti negara kita sudah tiada hospital dan klinik lagi.

Ini akibat warga kita sudah menemui sejenis ubat yang boleh mengubat semua penyakit..Maharaja Ubat kepada Maharaja Ubat.

Ubat ini hanya boleh didapati negara kita.

Belum dipatenkan dan hanya untuk kegunaan lokal bukal global.

Ubat yang tersembunyi dari pengetahuan pengamal perubatan terhandal didunia.

Ubat yang admin maksudkan ialah Ubat pelbagai Akar kayu yang direbus dan airnya diminum.
 

Dikisahkan mampu mengubat penyakit kronik seperti barah, darah tinggi, kencing manis, semput, gout, athritis, segugut, lemah tenaga batin, sakit lemah jantung dll.

Sebut saja jenis penyakit dalam dunia ini, ubat ini boleh mengubatinya.

Bukannya apa....semalam admin dipelawa untuk membelinya...

Bila dengar kelentong jurujual itu membuat admin terfikir...
SALING TAK TUMPAH MACAM PERANGAI PEMIMPIN UMNO.. ASYIK NAK MENIPU SAMPAI PEKARA YANG TAK MASUK AKAL PUN SANGGUP MEREKA KELENTONG.

6 comments:

 1. ehh ADMIN.. betul lah ini ubat kasi sembuh penyakit.. kekeke

  ReplyDelete
 2. hahaha...samalah dengan umno tu..

  ReplyDelete
 3. Sampai spital2 akan ditutup taklah tapi ramai org Melayu percaya dgn benda2 gini. Yg berpenyakit kencing manis sanggup tinggal ubat spital dek kerana yakin dgn ubat gini. Akhirnya kaki kena potong dek gangrene.

  ReplyDelete
 4. Salam semua...

  company "Do Re Mi" ke??

  ReplyDelete
 5. Ubatan2 melayu mmg banyak yg camgini... karang testimoni lagi! org bodo aje yg percaya! sedangkan satu2 penyakit bertahun-tahun dibuat kajian utk mendapatkan ubatnya, berjuta-juta dibelanja di barat... di M'sia di lorong2 pun ada ubatnya... HEBAT 7X

  ReplyDelete