KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 21 April 2012

Bekas pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Datuk Ramli Yusuff dan bekas Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Datuk Fauzi Shaari bakal menjadi calon PAS


Bekas Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Datuk Pahlawan Ramli Yusuf dan bekas Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Datuk Fauzi Shaari disebut-sebut antara dua bekas pegawai tinggi Polis DiRaja Malaysia yang bakal bertanding pada PRU 13 nanti atas tiket PAS/Pakatan Rakyat..

Datuk Ramli Yusuf adalah juga bekas Ketua Polis Negeri Pahang manakala Datuk Fauzi Shaari sebelum memegang jawatan sebagai Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah adalah bekas Ketua Polis Negeri Selangor..


Perkara ini disahkan sendiri oleh Naib Presiden PAS, YB Salahuddin Ayob yang sebelum ini juga mengesahkan bahawa dirinya akan turun bertanding dikubu UMNO paling "kuat" dalam dunia, Johor sebagai menyahut cabaran segelintir pemimpin UMNO....gelagat sebenar pahlawan ialah bertempur digelanggang lawan..bukannya sekadar berkokok nyaring jantan dikandang sendiri..
 


Molek sungguh jika kedua dua bekas pegawai tinggi PDRM ini bertanding di Pahang dan Selangor...


Pssttt... harap-harap UMNO/BN akan turunkan Musa Hasan sebagai calon mereka..


3 comments:

 1. Fauzi Shaari? Esok pagi subuh bila saya jumpa dia di surau saya akan tanya dia.

  ReplyDelete
 2. SALEHUDDIN AYUB..DATANG LAH KE KLUANG AKU DAH TAK SABAR NAK KUBURKAN KAU PADA PRU 13.KAU BODOH LA SALEHUDDIN....PAS NAK KAPANKAN KAU...TOLOL

  ReplyDelete
 3. Anon 00:32,

  Org2 kluang mmg bangang ! kah kah kah...menteri kaya raya, ko miskin mcm tu gak...xreti nak beza mana yg benar, mana yg x...bodoh !

  ReplyDelete