Monday 18 June 2012

BIAR GAMBAR-GAMBAR BERBICARA...WALAUPUN UMNO TIRU CARA POSTER PAS MAU MEMIKAT RAKYAT DATANG UNTUK HADIR KECERAMAH ANJURANNYA...TERBUKTI GAGAL JUGA...RAKYAT SUDAH BOLEH MENILAI ANTARA INTAN DAN KACA...Walaupun UMNO Kedah meniru cara PAS dengan mencetak poster menggunakan warna dan bahasa serta rupa gambar seperti poster PAS, namun sambutan rakyat terhadap ceramahnya adalah seperti itu juga.

Hambar, lengang, kosong dan sunyi sepi.

Sila lihat kepada gambar-gambar sebagi bukti.

Senario di Ceramah Anuran UMNO Sungai Petani Kedah di Padang Awam, Taman Ria 2, Sungai Petani Kedah Darul Aman pada malam tadi 17hb Jun 2012.

Dihebahkan kononnya penceramah undangan adalah seorang Pengasa Pondok Geting, Tumpat Kelantan bernama Hj Abdullah Sa'amah.


RAKYAT KINI SUDAH CERDIK.. MAMPU MENILAI ANTARA INTAN DAN KACA.


INS'Y ALLAH... KALAU BEGINILAH SAMBUTAN CERAMAH UMNO WALAUPUN DIANGKUT SEORANG PENCERAMAH BERTARAF PENGASAS PONDOK DARI KELANTAN, ALAMATNYA KEDAH MASIH SELAMAT DITANGAN PAS/PR... RAKYAT MASIH MAUKAN PAS/PR TERUS MEMIMPIN DAN MENTADBIR URUS KEDAH.

4 comments:

 1. kalau sokong umno patut tutup buang pondok bukak sekolah kbg, mana ada tg pondok negeri lain sokong umno macam kelantan umno mengunakan tok guru pondok hanya sebagai alat untok menjatuhkan kerajaan pas kerana umno faham tidak ada cara lain untok jatuhkan pas melainkan tok guru pondok.

  ReplyDelete
 2. bgni ler akibat suka memainkan isu2 fitnah, memainkan ayat2 Allah, Allah s.w.t. menghina dgn sehina2nya organisasi tersbt....
  Vanderstone....

  ReplyDelete
 3. tak mustahil umno gunakan gambar haji hadi dan tgna dalam ceramah akan datang!!!!

  ReplyDelete
 4. yang jenis ni dah tak laku kat Kelantan
  ini Tok Mindok lah ... mengaji ugama bertahun tahun
  tak tau lagi hukum hakam.

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...