Wednesday 27 May 2015

BILA WANITA NAIK ANGIN BELASAH SECARA BERJEMAAH PARA PENUMPANG LELAKI YANG MENCEROBOH KOC YANG DIKHASKAN UNTUK KAUM HAWA.Sekumpulan wanita yang berang koc yang diperuntukkan kepada mereka diceroboh kaum lelaki, bertindak ganas.

Dalam rakaman yang berdurasi 8.27 minit, ia menunjukkan bagaimana mereka memukul, melempang dan menampar penceroboh.

Bukan setakat itu, ada di antara mereka dipaksa melakukan ketuk ketampi sebagai hukuman.

Untuk maklumkan setiap koc pertama tren metro di Delhi diperuntukkan kepada kaum hawa.

Bagaimanapun ketika waktu puncak, mereka dikatakan bertindak masuk ke koc berkenaan.

Dalam salah satu komen yang dimuat naik, seorang lelaki mengutuk terhadap apa yang dilakukan ke atas kaum sejenisnya.

“Ini amat bodoh….saya pernah guna Delhi Metro. Kadang-kadang ia amat padat sehingga memaksa anda memasuki ruang untuk wanita, tambahan mereka mungkin bukan dari Delhi dan tidak tahu peraturan di Delhi Metro.

“Delhi adalah bandaraya yang bangang, terutama wanita. Mereka telah diberikan banyak keutamaan yang mereka salah guna”, kata Swaraj Pal Singh Sandhu.7 comments:

 1. Sepatutnya Ada jugak koc utk kaum gay. Gayboi tak dibenarkan masuk koc lelaki. Bahaya. Konek diaorg tak nengenal erti kemanusiaan. Kang dijolok blkg. Penjara SG.buloh perlu ambil iktibar. Asingkan pesalah liwat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak boleh, nanti Anwar asik naik koc tu je. Pening sikipas.

   Delete
 2. Kesian kau ni ,sejak mak kau kena liwat kau meroyan tak habis2,kau ni dah gila agaknya.kau maaf je pada orang yang liwat mak kau tu,habis cerita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Habis yang bapak kamu kena liwat patut maafkan juga. Jangan ambil cerita mak orang je. Cerita bapak kamu kena liwak pun kena ambil kira.

   Delete
 3. Omakkau juga patut macam itu..he..he.. belasah ner yang tak betul ! Macam Azmin tak peka jalan berlubang-lubang di Selangor ! Semenyih takdo air paip... Kajang camtu jer...

  Guan Eng tidak mahu rohingya, walhal dia berkokok sakan konon dia lah pejuang PR tersohor ! Belakang jadi depan, macam mana boleh jadi ?

  Macem-macem...

  ReplyDelete
 4. Tobat..tobat...tobat...ajak la buat kebaikan...bukan ajak main judi...

  ReplyDelete
 5. Hahaha.......
  Kan wanita duduk sama tinggi dgn.lelaki maka lelaki ada koc wanita pun ada koc tapi bila wanita msk koc lelaki adakah boleh lelaki hentam wanita itu!!! Jadi berfikirlah cara waras di mana kedudukkan wanita, lelaki tetap di atas wanita tiada duduk sama tinggi dgn lelaki sebab wanita tak punyai akal fizikal setegas lelaki.

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...