Monday 28 May 2012

Cara UMNO mendampingi dan memikat hati anak-anak muda cara Islam Wassatiyah .. Cara UMNO berjihad...Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya yang berakhir semalam mendedahkan pekung sebenar UMNO dalam meikat dan menambat hati anak-anak muda supaya mendampingi UMNO.

Lihat saja gambar sebagai bukti betapa perangai para pemimpin UMNO yang diketuai Naib Presidennya Hishamuddin, Ketua Pemuda Khairy Jamaluddin, Ketua Puteri Rosnah Majid, Naib Ketua Pemuda Razali Ibrahim dan kepimpinan Pemuda dan Puteri UMNO.

Inikah yang dikatakan Jihad UMNO?.... Inikah caranya UMNO menyeru supaya anak-anak muda wajib pertahankan Putrajaya dari dirampas oleh Pakatan Rakyat?

Cukup buruk perangai para pemimpin UMNO...berjoget tanpa segan silu didepan khalayak ramai...

Langsung tidak boleh dijadikan contoh teladan untuk diikuti..

Foto-foto ini taubat lahom tidak dikeluarkan dimedia utama milik dan kawalan UMNO..disorokan dari pengetahuan umum.

Mungkin mereka sudah terpengaruh dengan apa yang dibawa kumpulan K-Pop dari Korea Selatan.

Berjoget tak ingat dunia, seolah-oleh sudah kena rasuk.

2 comments:

  1. Mana ulama umno?mana majlis fatwa kebangsaan?
    diam2 takda fatwa da?

    ReplyDelete
  2. Mufti mana berani bukak mulut. Nanti kena buat U-Turn macam Mufti Perak pulak. Cuba tanya Ulamak Muda Fathul Bari. Atau dia pon dok joget K-Pop jugak.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...