Tuesday 29 May 2012

Kerajaan PKR/PR Selangor dibawah pimpinan TS Khalid Ibrahim zalim dan menindas rakyat????? Kini giliran para peneroka menjadi mangsa!!!!....Kerajaan PKR/PR Selangor adalah sebuah kerajaan yang zalim dan kejam....kerajaan yang menindas rakyat..

Bermula dengan pemberian air percuma...kini beri pula hak milik tanah kepada para peneroka Kg Bukit Cerakah Jaya yang menanti selama 40 tahun.

Seapatuttnya jika Kerajaan PKR/PR kerajaan yang berjiwa rakyat...dibiarkan saja..biarkan para peneroka itu terus menanti 40 tahun lagi...nasib mereka jangan dibela... ikutlah cara kerajaan UMNO/BN memerintah...setiap kali menjelang tiba PRU, akan buat janji untuk selesaikan...kena beri banyak alasan dan janji...seperti dalam proses, memproses makan masa, percayalah kepada UMNO dsb....

Harap-harap kerajaan PKR/PR Selangor hentikan membuat zalim kepada rakyat dengan segera.


PSSTTT....HARAP-HARAP PARA PEMIMPIN UMNO BILA TERBACA ARTIKEL INI PASTI SUKA RIA...BERJAYA MEMPENGARUHI RAKYAT SUPAYA BENCI DAN TOLAK PAKATAN RAKYAT PADA PRU 13 NANTI..

1 comment:

  1. Ya Allah...zalimnya. Takde langsung ciri-ciri macam pemimpin bertaqwa macam Bung Toyo.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...