Tuesday 29 May 2012

BERITA GEMPAR TSUNAMI TETAPI REALITI BEB!!!!....EXCO PEMUDA UMNO PERLI DATUK SERI NAJIB RAZAK SEORANG PEMIMPIN YANG BERKOKOK JANTAN DIREBAN SENDIRI... LARI CELAH KANGKANG APABILA DIAJAK BERDEBAT OLEH DATUK SERI ANWAR IBRAHIMM.. MALU SANGAT WEH!!!!..NAJIB MANA NAK LETAK MUKA!!!!


Tolak debat perbuatan 'lemah jiwa', kata exco Pemuda Umno
Exco Pemuda Umno Datuk Muhd Khairun Che Aseh menyifatkan Hiu Woong Sin - individu yang mengganggu ucapan perdana menteri di London baru-baru ini - sebagai "lemah jiwa" kerana menolak cabaran debat dengan pergerakan itu.

"Rupanya tuan tidak seperti raja pahlawan. Oleh itu, saya menyerah kepada rakyat untuk membuat penilaian terhadap beliau," katanya.

Beliau juga menyifatkan tindakan Hiu itu sebagai "(ayam) berkokok di luar gelanggang, tiba di tengah menyusup di celah kelangkang."

Sebelum ini pihaknya telah mengutus surat kepada Hiu untuk berdebat melalui Kelab Umno di London.

Kemudian, pemuda itu membalas dalam laman sosial Facebooknya bahawa beliau sedia berdebat dengan Pemuda.

Bagaimanapun Hiu kemudiannya menolak cadangan untuk berdebat, seperti dalam surat kepada pengarang Malaysiakini bertajuk "A reply to Umno Youth challange to debate".

"Saya menghargai mesej beliau kerana tidak sanggup menerima pelawaan saya. Kita hormat ketidaksanggupan beliau," kata Muhd Khairun dalam sidang media.


PUKUL ANAK SINDIR BAPA MERTUA... EXCO PEMUDA UMNO INI SECARA TERANG MENYINDIR NAJIB RAZAK SEBAB BERLAGAK JAGUH DALAM REBAN SENDIRI TETAPI KECUT MENIKUS APABILA DICABAR BERDEBAT OLEH DSAI...

PSSTT......HARAP-HARAP PIHAK UMNO TAK HANTAR SEPASUKAN PENARI-PENARI JANTAN TUA MEMBUAT MISI KHAS TARIAN BONTOT DEPAN RUMAH EXCO PEMUDA UMNO NI...

2 comments:

  1. keh keh keh... memalikan UMNO jer

    ReplyDelete
  2. dengar sini ye,sebenarnya PM keturunan pahlawan bugis bukan takut nak berdebat,cuma cuma,cuma tak berani je keh keh keh satu lagi tau penyakit air liur tak ghenti keluar ni satu hal jenuh nak nyapunya,kang masa debat kang jadi macam saber chik dulu ,jadi amik keputusan bukan takut nak debat cuma tak berani je tau

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...