Thursday 3 May 2012

PERGH!!!!! CUKUP DAHSYAT GILA BEB!!!!.. MASA DS NAJIB RAZAK JADI MENTERI PERTAHANAN, SIAPA NAK JUMPA BELIAU KENA BAGI RASUAH USD1 BILLION ( RM3 BIILION)...SEKARANG DAH JADI PM AGAK-AGAK BERAPA BILLION RINGGIT SEKALI JUMPA....FUYOOOO... INI RAHSIA SUDAH PECAH.. SUDAH KANTOI LUMAT LUNYAI!!!!!!....

Pendakwa Perancis dakwa Najib minta AS$1b untuk Perimekar
Pendakwa awam Perancis yang menyiasat urusniaga pembelian senjata Perancis-Malaysia mendakwa telah menemui bukti bahawa menteri pertahanan ketika itu, Datuk Seri Najib Tun Razak telah meminta AS$1 bilion (RM3 bilion) untuk syarikat tempatan Perimekar daripada DCNI - anak syarikat pembuat kapal Perancis DCN.

Menurut kertas pendakwaan yang didedahkan oleh NGO Suaram hari ini, satu faks menunjukkan bahawa Najib didakwa telah diminta jumlah tersebut untuk Perimekar sebagai syarat bagi mengadakan satu pertemuan dengan beliau pada 14 Julai 2001.

Faks yang bertarikh 1 Jun 2001 adalah dari Francois Dupont, wakil Malaysia untuk syarikat swasta Thales Asia International, kepada D Arnaud.

Dokumen itu, satu daripada 153 yang ditunjukkan kepada Suaram, telah dirampas oleh polis Perancis dari pejabat Henri Gide, seorang pegawai Thales.

MAMPOS KAU KALI NI NAJIB RAZAK....RAHSIA JIJIK KOTOR ANDA SUDAH PECAH.....

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...