Tuesday, 29 May 2012

Biar betul kisah ni beb!!!!.. dua Mahaguru ajaran sesat ahli UMNO yang aktif????

JIKA MAUKAN PAPARAN YANG LEBIH BESAR DAN JELAS, SILA KLIK PADA FOTO-FOTO


Diberitakan dua mahaguru ajaran sesat iaitu Ajaran Kerajaan Langit Ayah Pin dan "Rasul" Melayu Abd Kahar Ahmad, adalah ahli UMNO yang aktif.

Nampaknya Mahaguru-mahaguru ajaran sesat kena lah menjadi penganut politik sesat jua.

Baru padan dan sesuai...

Untuk makluman kalian jua..Penyanyi Kumpulan The May, Mus yang baru saja istihar dirinya ahli UMNO adalah pengikut tegar Ayah Pin..

4 comments:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
 2. Beli share kat Europe??? Ekonomi europe hancus kau nak aku beli share syarikat kat sana. Skim cepat kaya yang melingkop Melayu paling baru ini. Cuba kau ajak Shahrizat join kau. Gerenti untung.

  ReplyDelete
 3. Brother! ada lesen ke dari Bank Negara?
  Kalau tiada lesen, jangan cuba-cuba promote,
  nanti kena tangkap. Atau bila company tutup@ tutup website, ramai orang kita rugi. Saudara tak serik-serik lagi. kalau nak kaya pun, jangan lah menipu. Saudara tidak menipu tapi tokey tersebut memang nak menipu. Yang rugi/ hilang kawan sesiap?

  ReplyDelete
 4. Ayah Pin, Kahar, Mus, Najib, Dolah Badawi suma dok dalam satu sampan. Yang dayong pon sesat yang passanger lagi sesat. Aku nak naik sped bot, laju dan tepat arah tuju. Aku naik bot PAS.

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...