KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 4 February 2012

BLOGGER KAKI LUCAH DAN FITNAH NOMBOR SATU UMNO, PAPAGOMO @ WAN MOHAMAD AZRI WAN DERIS BAKAL UMNO JADIKAN KHINZIR HUTAN HITAM DEMI MERAIH SOKONGAN RAKYAT CELIK IT DAN BERMAKLUMAT????DEMI MERAIH SOKONGAN RAKYAT ATAS PAGAR YANG BERMAKLUMAT, ADAKAH UMNO AKAN MENGGUNAKAN KEBENCIAN RAKYAT ALAM MAYA YANG CELIK MAKLUMAT DAN IT TERHADAP PAPAGOMO @ WAN MOHAMAD AZRI B WAN DERIS DENGAN MENJADIKAN BELIAU SEBAGAI KHINZIR HUTAN HITAM?????... INI MULA MENJADI BAHAN MENCUIT MINDA UNTUK DIFIKIR DAN DIANALISA,  BILA SUDAH ADA ARAHAN DARI PIHAK ATASAN MEMINTA YAB LIM GUAN ENG KETUA MENTERI PULAU PINANG MEMBUAT LAPORAN POLIS SECARA RASMI MENGGENAI DIRI ANAKNYA DIFITNAH JAHAT DAN KEJAM OLEH BLOGGER MURAHAN YANG TIDAK BERMORAL INI.....


LAPORAN POLIS DIBUAT TERHADAP LAMANWEB PRO UMNO – mkini

Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng membuat laporan polis terhadap tiga lamanweb pro-Umno kerana didakwa telah memfitnah anaknya dengan dakwaan dia mencabul rakan sekelasnya.

Dakwaan tersebut, termasuk dakwaan bahawa anak Lim dipaksa berpindah ke sekolah lain, dan dakwaan bahawa ketua menteri itu telah membayar RM200,000 kepada pihak tertentu bagi menutup kes tersebut, di mana Lim telah menafikan sekeras-kerasnya.

Dakwaan yang dibuat pada bulan Oktober tahun lepas, telah
terbukti tidak benar apabila "mangsa' dakwaan tersebut - bekas pemain catur kelahiran Hong Kong, Anya Corke - tampil menafikan tuduhan itu.

Lim berkata, Timbalan Ketua CID negeri, Naser Salleh telah menasihatkan beliau supaya membuat laporan terhadap Umno-online, blogger Papagomo dan Pisau.net supaya tindakan selanjutnya boleh diambil terhadap ketiga-tiganya.

Menurut Lim lagi, Naser telah memaklumkan kepadanya bahawa arahan meminta Lim membuat laporan tersebut "datang dari atas".HELO FREN....BILA DIRASAKAN KHIDMAT KAMU MENJADI BEBAN MAKA PERLU KAMU DIHAPUSKAN.. ITULAH UMNO KAWAN....SEKARANG LU RASA LAH!!!!

1 comment:

  1. apa jadi kes ni ya?? xdgq bunyi apa dh pun??

    ReplyDelete