Monday, 10 June 2013

BLOGGER UMNO DAH BANKRAP ISU DAN MUFLIS POLITIK!!!!.. KISAH AZMIN ALI BELI SEHELAI BAJU T PASUKAN BOLASEPAK BARCELONA DIJADIKAN ISU DESAK PIHAK SPRM SIASAT!!!!!!


Punyalah gersang isu para blogger UMNO sampaikan isu YB Azmin Ali Timbalan Presiden PKR merangkap Ahli Parlimen Gombak dan ADUN Bukit Antarabangsa beli sehelai baju T pasukan bolasepak Barcelona pun nak dijadikan isu perdana dan desak agar SPRM jalankan siasatan.

Apa punya bangsatlah otak dan daya pemikiran blogger UMNO/BN...

Diperturunkan salinan dari blog UMNO tersebut:....http://darulehsantoday.blogspot.com/2013/06/gambar-azmin-ali-bershopping-di-camp.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Gambar Azmin Ali Bershopping Di Camp Nou Barcelona...

Azmin ali bershopping sakan di butik camp nou di barcelona.

Menurut sumber, azmin kini sedang hollyday bersama famili dia di europe, azmin bukan setakat bawak famili, malah dia turut di iringi oleh bodyguard dan personal tour guide...

Hebat azmin ye, lepas di spain, azmin akan ke london pula untuk menyambung tour europe bersama familinya...

Aku mintak sangat SPRM siasat si azmin ali nie, macam mana dia boleh berbelanja mewah setiap kali dia ke luar negara, dari mana dia cekau duit...

PATUTLAH PARA PEMIMPIN UMNO MENGELUH APABILA PARA BLOGGER UMNO TIDAK MAMPU NAK PIKAT DAN TAWAN MINDA DAN JIWA ANAK-ANAK MUDA MELALUI TULISAN BLOG MEREKA...KEPUTUSAN PRU 13 SEBAGAI BUKTI KUKUH.

INI MACAM PUNYA ISU PUN NAK DIPERBESARKAN JADI ISU PERDANA KE?..SEHELAI BAJU T PASUKAN BARCELONA BERHARGA BERAPA?...ADA SAMPAI BERJUTA RINGGIT KE?

17 comments:

  1. Nie yg kita nampak yg x nampak macam mana pulak yek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tak nampak jgn dijadikan isu bhai nanti jadi fitnah! tak pasal je dosa kering. kalau dia wat yang tak nampak, itu urusan dia dengan Allah swt. betulkan nawaitu sendiri, insyAllah selamat.

      Delete
    2. anon 17:39.....
      baguis nya istikedarah komo tu ye.....ha cuba komo bagi nasihat macam tu kat puak komo yang lain tu. kalau gambaq kat atas tu gambaq kak Mah agak2nya komo akan cakap macam tu jugak ke?????

      Delete
    3. nasihat buat sijahil murakab11 June 2013 at 17:51

      Anti pr yg jelas menonjolkan sifat mazmumah dlm diri nya.dinasihati dipersendakan nya.tu le jika hati dah gelap dek sifat mazmumah yg menebal maka mudah sekali mempersendakan sifat baik taulan menasihati.sedangkan itu tuntutan agama.agak malang kedua orangtua yg mempunyai anak sebegini jahil.

      Delete
  2. Untung skang yek jadi pemimpin2 pr ada masa pergi melancong shopping kat overseas...kalau pemimpin2 bn confirm rasuah kalau shopping kat thailand pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha, cepat2 la ko sound pemimpin BN kalau nak untung, cepat2 masuk PR! "shopping pun takat kat siam je, apa barang!" macam tu la ko hasut dorang nanti....

      bukannya susah pon kalau macam tunye shallow la cara ko pikir.

      Delete
  3. HAHAHAHAHA.... baik suh pergi semak semua bini menteri malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh, tak boleh Pak, beliau misti bawa bini...mana boleh tinggal tinggalkan....banyak BUWAGA Pak. Kacokan buaya dengan naga sudah lama dibebaskan. BUWAGA ini sedang menganas Pak!

      Sayangkan anak dipukul pukulkan, sayangkan bini ditinggal tinggalkan. Peribahasa ini tidak boleh pakai lagi Pak, lebih lagi nak tinggalkan bini...tak boleh, tak boleh Pak!! Nanti dikerjakan BUWAGA lagi.

      Delete
  4. Itu bukan Azmin Ali lah bahlol!! Rupa macam dia tapi itu bukan dia. Dia jarang bercermin mata dan penyokong Gombak FC bukan Barselona. Nak ke Italy bercuti dengan keluarga mana dia nak cekau duit. Nak harapkan gagi MP, mana cukup Beb!! Orang PR tidak tahu apa itu rasuah dan rasuah tidak ada dalam kamus PR. 

    ReplyDelete
  5. Berakal lah ckit yang dipersoalkan bukan dia beli baju.tp dia boleh pi melancong beesama keluarga .bodyguard dan pemandu pelancong .bkn xkit belanjanya sayang oiii.dari mana dia dapat duit yang banyak tu.kalau elaun yb saja berapa jer.kalau berniaga plak dari mana datangnya modal dan waktu bila darang perniagaan dan modalnya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko gi cek Rosmah nye handbag hermes ada berapa pasang dan dapatkan sekali data lengkap pasal rege dan colour baru ko dtg balik sini wat komen baru. ok?

      thanks in advance.

      Delete
    2. Ko dh pi cek ckit brapa harta bini bang min

      Delete
  6. Modal bini bro...

    ReplyDelete
  7. seluar dalam rosmah ayam serama sehelai harga USD 1500/ seribu lima ratus sahaja. sarong tetek. usd 3000/ tiga ribu sahaja. ce kira takkan rosmoh ayam serama haya ada satu helai seluar dalam da sehelai sarong tetek? bodo punya pencacai umno laknatullah. koh koh koh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ang bapak ko sama jer laknattullah .berapa harga spanda roti stopa? Bberapa harga maruah ketua ko.berapa harga abang min jamban? Berapa harga pejabat pensyarah putri papa? Berapa harga kaunseling dLam bilim hotel jam 3 pagi? Berapa harga tiket k/api bini orang ? Ko lagi laknatullah.

      Delete
  8. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...