Wednesday 12 June 2013

EDISI KANTOI!!!...VOLKSWAGEN MALAYSIA MENGESAHKAN HARGA VOLKSWAGEN GOLF SEJAK DULU LAGI BERHARGA RM157,888.00 TIDAK PERNAH DIJUAL DENGAN HARGA RM169,888.00!!!


Pergh!!!! Akhirnya kebenaran terbongkar jua...Jelas sekali laporan muka depan akhbar lidah biawak rasmi UMNO Utusan didapati menipu dalam pemberitaan kononnya harga kereta Volkswagen Golf telah turun sebanyak 7.1% dari RM169,888.00 ke harga RM157,888.00 sebagai memenuhi janji Aku Janji BN yang mau menurunkan harga kereta secara beransur-ansur sehingga tahun 2017.

Yang buat kenyataan rasmi ini ialah Volkswagen Malaysia pengedar rasmi kereta-kereta volkswagen dinegara ini.

Pelik bin hairan.. Mengapa sampai ketahap begitu sekali Utusan sanggup menipu rakyat.. rakyat yang ditipunya bukan saja yang tidak menyokong UMNO/BN pada PRU 13 yang lalu tetapi juga para pendokong dan penyokong tegar UMNO jua.

Nah!!!!  Sekarang mana nak letak muka!!!!!..Oppss.. terlupalah pula.. Utusan mana tahu malu dan ada kulit muka.

2 comments:

  1. bukan jahil murakab12 June 2013 at 17:17

    Bentuk penipuan yg dihalalkan di malaysia oleh pihak yg berkuasa.hanya yg bodo sesangat percaya kitab umporno.tiada bermaruah langsung.hukum penipuan dipersendakan dengan sewenang wenang nya.wahai tok mufti sekelian.mana teguran anda.

    ReplyDelete
  2. Awat sunyi saja....mana para2 pakar komen dari puak umno aka bn....ini fakta bukan auta...BN Menang Rakyat Kenan Tipu Senang2 ....hahahaha

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...