KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 22 April 2013

BEKAS MENTERI BESAR SELANGOR DENGAN RASMINYA BARU SEBENTAR TADI MENJADI AHLI PAS SEUMUR HIDUP!!!


Sebentar tadi bekas Menteri Besar Selangor merangkap mantan Naib Presiden UMNO, Ketua Penerangan UMNO Malaysia serta bekas Menteri Kabinet, Tan Sri Muhammad Taib telah dengan rasminya menjadi ahli PAS seumur hidup.

Uapacara menyerahkan borang kemasukan ahli PAS telah disempurnakan di Ibu Pejabat Agung PAS Jalan Raja Laut, Kula Lumpur dalam suasana sederhana tetapi cukup bermakna.

Borang keahlian diserahkan kepada Dato Seri Presiden PAS TGNA dengan disaksikan oleh Timbalan Presiden PAS Hj Mohamad Sabu, Timbalan Mursidul Am PAS Dato' Harun Din, Naib-Naib Presiden PAS, Salahuddin Ayub dan Dato' Mahfuz Omar serta beberapa pemimpin tertinggi PAS yang lain.

Semoga kemasukan beliau kedalam PAS akan memberi suntikan baru untuk kemenangan PAS/PR untuk merampas Putrajaya.

Mau tak mau kena akui juga yang pengaruh beliau dikalangan rakyat Selangor masih lagi berbisa terutamanya di Hulu Selangor dan Batang Kali.


19 comments:

  1. Tahniah Tan Sri......sama samalah kita humban amporno & bee end dalam lubang jAM BaNoooo......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhh...terima kasih lah sebab hangpa sanggup ambik orang tua ni. Alhamdulillah shukor, lega kami ni kat UMNO. Lama dah nak perhumban Mike Tyson ni keluaq tapi tak boleh sebab hantu raya dia kuat sangat. Cara yang boleh kalau jumpa orang yang bela hantu raya lagi kuat dari Mike Tyson ni. Mujoqlah kat dalam PAS-piss-pussy tu ada pembela hantu raya yang lebih power dari hantu raya si Mike ni. Terima kasihlah banyak-banyak. Dah tak larat nak bagi darah dah kat hantu raya si mike tyson ni....kahkahkah...

      Delete
  2. Alhamdulillah...Takbir..
    Ini Kali lah .....

    ReplyDelete
  3. T.S. Muhammad Taib mahu terus jawatan tinggi dalam BN yg mana Dato Seri Najib tak ada ruang untuknya, jd dia tukar haluan.
    Good luck Tan Sri.....kalau dah begitu kehendak dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh. Dia yg tak dpt tu. Ngata orang pulak.

      Delete
  4. Aiyooo, satu tamparan kuat untuk NaJIB dan calon boleh menang beliau...http://bit.ly/11v13Ho

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong 12:32...

      Tamparan manja saja, nyamuk pun tak mati. Macammanapun aku doakan yang terbaik untuk PAS-piss-pussy bila Mike Tyson dah joint depa. Silap haribulan semua kat dalam tu bengkak2 muka terkena balunan dek si Mike ni kahkahkah....

      Delete
  5. Lepas ni Tan Sri wat hal pulak kat dlm PAS. Good luck PAS...

    ReplyDelete
  6. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh org dah suka ngan dia. Meroyan lah tu. Eeellleh

      Delete
  7. Md taib yg kuat nafsu..gile kuase..sbb tu le dia pusing pungong..kat ulu sgor ni tak da le yg mau kat dia lagi..aku tau ulu brnam je yg suke dia..tu pun kat kg nya..tmpt lain...hampeh.sbb tu najib tak suka org spt nya..patut dok diam2 le dah tuee

    ReplyDelete
  8. Pengaruh Tan Sri Muhammad Taib dikalangan rakyat Selangor masih lagi berbisa terutamanya di Hulu Selangor dan Batang Kali..... ini mesej yang kami nak sampaikan sebenarnya... harap BN lupakan lah misi nak tawan Selangor... pergilah jaga Melaka atau Pahang tempat terakhir anda

    ReplyDelete
  9. eeeeee....pecacai2 UMNO/Bn jeles gilerlah tuuuuuu.....tak der org nak masuk UMNO/Bn lagi......siapa nak kapal dah senget.....kapal selam tak boleh menyelam.....kapal pejuang tak der enjin......hihihihi

    ReplyDelete
  10. Mat taib kini tergolong dikalangan orang pandai bila keluar umporno.hanya yang bodoh lagi biol masih bersama umporno.macam jijan@bapak jin,kezakera,pak ali.kalian akan di lihat sebagai bodoh biol selagi berada dilingkaran umporno.tapi elok gak kalian duduk dlm umporno.nanti takde plak komen bodohbiol.ahaks.ahaks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada aku peduli.....

      Terima kasih lah pada juak-juak PAS-piss-pussy sebab sanggup ambik Mike Tyson ni. Ko orang tahu tak macammana punya susah kita orang nak sepak dia keluaq....alhamdulillah, duri tu dah tak ada....kahkahkah...

      Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
      Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
      Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
      Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

      SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

      Delete
    2. Anti-MikeTysonMelaya22 April 2013 at 21:23

      Terima kasih banyak pada PAS-piss-pussy sebab sanggup jadi Pak Sanggup untuk menerima Muhammad Mohd Taib @ Mike Tyson kedalam parti saudara. Kami amat-amat bersyukur kerana saudara telah menolong parti kami untuk membuang duri yang besar itu dari parti kami. Jasa baik tuan-tuan dan puan-puan amat kami hargai sampai bila-bila.....kahkahkah

      Delete
  11. Saya tengok blog ni yang mengikutnya lebih 90% orang pakatan. Komen antara mereka macam syok sendiri saja.
    Patut terima kasih jg ada org BN sanggup jenguk blog s.s ni.

    ReplyDelete
  12. Mohd Taib ni lanun beso masa jadi Menteri dulu. Duit sapu kiri kanan. Kat dalam mahkamah, dia tak dapat jawab dia dapat duit RM20 juta lebih dari mana !!! Kaya siot.
    PAS pulak kutip sampah macam dia ni. Kalau dia nak tobat, kena lah pulangkan balik duit dia sapu dulu tu pada rakyat. Potong tangan pasal mencurik dan lepas tu baru boleh masok PAS.
    Aku sokong PAS, tapi meluat bila PAS kutip garbage macam ni.


    ReplyDelete
  13. Biar kan lah Tan Sri pilih jalan sendiri. Barangkali ada musibah untuk Pas dan BN.
    Sekurang kurangnya bila ada kenduri, tentu ramai penyokong ke dua dua parti datang melawatnya.
    Kalau dah era besara tentu orang suka berkawan.

    ReplyDelete