Monday 25 February 2013

EDISI TERJAH SAMPAI TERBURAI TERBONGKANG!!!!.... UMNO MENDERHAKA KEPADA SULTAN SELANGOR KERANA JADIKAN SURAU SEBAGAI MARKAS PARTI!!!!!GAMBAR SEBAGAI BUKTI BERBICARA BUKAN MENUDUH MEMBUTA TULI PAKAI AIR LIUR BASI!!!!


LOKASI: SURAU AR RAHMAN,  TAMAN CEMPAKASARI FASA II, BT 4, JALAN KAPAR, KLANG, SELANGOR DARUL EHSAN.


Surau berkenaan dimaklumkan bakal menjadi markas UMNO.

Bukan saja bertentangan dengan maruah tetapi telah menentang Titah Perintah DYMM Tuanku Sultan Selangor yang tidak membenarkan mana-mana masjid maupun surau yang berada dalam jajahan Selangor dijadikan sebagai tempat berpolitik.

Tapi juak-juak UMNO dari Dulu, Kini dan Selamanya, jenis tak reti bahasa dan sentiasa langgar titah perintah Tuanku Sultan Selangor.

Berteriak, bertempik, menyalak terlolong kata akan perjuangkan Intitusi Raja-Raja Melayu, tetapi titah perintah yang semudah ini pun UMNO sanggup langgar demi politik sempit mereka.

Masih nak harapkan UMNO mempertahankan Institusi Raja?????


Sekarang jelas sudah siapa yang menderhaka kepada Raja-Raja Melayu.

SAYANGI SELANGOR PERTAHANKAN PAKATAN RAKYAT

6 comments:

 1. UMNGOK TOLOL DARI DULU KINI DAN SELAMANYA!

  ReplyDelete
 2. Gi surau seksyen 19, dekat dgn PPD Shah Alam. pun sama..

  ReplyDelete
 3. pakatan bodoh terutama pas ikut telunjuk kafir dap yg terang2 hina islam.......

  ReplyDelete
 4. semalam umno berkempen di surau putra al amin, fasa 4C, presint 8, Putrajaya. Siap merayu lagi suruh rakyat pilih pemimpin sedia ada. Siap bagi hadiah hari jadi lagi kepada pengundi yang mendaftar untuk mengundi di Putrajaya. Yang tak daftar atau daftar tempat lain tak tersenarai. Bolehkah kalau pembangkang buat macam tu? Inikah namanya demokrasi?

  ReplyDelete
 5. salam tuan,

  sebenarnya gambar yg ada bendera tu adalah bangunan bilik gerakan BN, yg kebetulannya bersebelahan dgn surau tersebut.
  di surau itu tiada bendera BN pun.

  pohon pembetulan artikel

  ReplyDelete
 6. tuan punya blog,

  harap tuan selidik dulu sebelum post sesuatu.
  utk pengetahuan tuan, bilik gerakan BN adalah berkongsi bangunan dgn surau tersebut. jika diperhatikan, tiada langsung bendera BN di atas/depan/belakang/sebelah bahagian surau.

  pohon pembetulan artikel dari tuan punya blog

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...