Wednesday 20 February 2013

POLITIK SAMSENG KURANG AJAR UMNO!!!!.. LAGI BANNER PAS DIBAKAR DAN DIKHIANAT!!!!.. KALI INI DI KAWASAN PARLIMEN PASIR SALAK.


POLITIK SAMSENG, BIADAP TIDAK BERTAMADUN AMALAN UMNO SUDAH BERTAMBAH PARAH DAN MELAMPAU!!!!
Para samseng UMNO Pasir Salak, Perak telah bakar banner-banner PAS!!!

Lokasi di Pejabat Operasi HalWa & Bilik Operasi PAS Kampung Gajah, Pasir Salak Perak.

Kelihatan dua bidang banner telah dibakar hangus pagi tadi. Kejadian disedari oleh orang ramai yang melalui jalan tersebut. Kejadian serupa ini bukanlah kali julung dan pertama berlaku.

Kejadian membakar, mencabut, mencampak,mamatahkan banner dan bendera PAS termasuk PKR dan DAP oleh samseng-samseng upahan UMNO sudah mulai berjalan rancak diseluruh negara.

Lagi hampir nak bubar Parlimen lagi giat dan ligat pengkhianatan dilakukan.

UMNO/BN sudah diakui dan disahkan benar lagi sahih, sebuah parti yang cukup haprak kerana tidak mampu berdepan dengan lawannya secara berilmiah dengan hujah.. Yang mereka mampu ialah politik terjah dan politik fitnah lucah.

UMNO DENGAN POLITIK BACUL SUDAH TIDAK DAPAT LAGI DIKIKIS DARI TUBUH BADANNYA...SUDAH SEBATI ABADI SEHINGGA KE TULANG SONSOM.

6 comments:

 1. Bakar lah.. Sebelum kena bakar...

  ReplyDelete
 2. umno / perikatan / bn dah menjadi parti primitif dan tak bertamaddun, mereka hilang takut kepada ALLAH mereka takut kepada bendera, banner dan kain rentang. Sama seperti Namrud.
  Pemimpin mereka kata dan semua ahli ikatan BN bahawa hukum hudud akan menjadikan kita mundur, huru hara dan kacau bilau......
  SEKARANG LIHAT SIAPA YANG BUAT KACAU BILAU, BERTINDAK MUNDUR DAN HURU HARA??????

  Taiko Minyak Beku

  ReplyDelete
  Replies
  1. Boto tu jang. Den sokong ekau 100%....hehehe

   Delete
 3. Tengok siapa ahli parlimen dia....camtu la pulak...anak buahna

  ReplyDelete
 4. MP Pasir Salak kan ka kaki botol. Masok Parlimen pon mabok satu kole. Anak buah dia mesti mabok 3kole.

  ReplyDelete
 5. dulu aku dah cakap UMNO ni lebeh jahat daripada Yahudi

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...