Wednesday, 31 December 2014

SOROTAN PERISTIWA-PERISTIWA MENARIK SEPANJANG TAHUN 2014 YANG DIPETIK DARI BLOG OMAKKAU YANG AKAN TERPATRI DALAM INGATAN!!!!


16 comments:

 1. Berita hangat 2015. Kemamposan DAP BABI tercekik kepala babi. Horeyyyy... aman Malaysia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI   Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

   Delete
 2. Bahasa menunjukkan bangsa bukan menunjukkan agama. Kerana Rasullullah SAW mengajar jahilliah berakhlak...sebelum berdakwah berpandukan dgn wahyu yakni Al-Quran. Wallahuallam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pendirian menunjukkan bangsa bukannya ugama. Bersimpati dan bersama dengan DAP babi yang anti syariah, hudud dan Islam sama sekali TIDAK mengikut Rasul dan Quran.

   Delete
  2. Orang tu cakap BAHASA la Awang, bukan pendirian.

   Bahasa kesat, mencarut dsbnya tak kena tempat Islam tak ajar.

   Habis awak ikut ugama apa..?

   Delete
  3. Kalau DAP tolak HUDUD mmg kena pada tempatnya sebab mereka bukan Islam.
   Masalahnya Umno yang mengaku Islam menentang HUDUD siap nak saman lagi kerajaan Kelantan apa cer bro....

   Delete
  4. dap taik babi.

   Delete
 3. Satu lagi peristiwa menarik...

  Bomoh tikar terbang berjaya menjadikan Malaysia lebih dikenali dunia haha,,,

  ReplyDelete
 4. Admin.

  Siapa yang dapat anugerah khas HASSAN MALEK untuk tahun 2014...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Si tokong n bapak tuanya la pulak cuba ramai pakat maki cina babi bangsat nie

   Delete
 5. Omak kau lupa letak gambar Azmin lawat mangsa banjir di pantai timur ye. Mungkin omak kau sebuk sangat skang....heeee

  ReplyDelete
 6. PAS kata... PAS + UMNO = tak boleh. Sebab UMNO tu kafir. Tapi PAS + DAP = Boleh. Sebabnya ....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Umno lebih teruk dr dap ....kahkahkah

   Delete
 7. anon20:10...no tumbngkn umnoooooo.....

  ReplyDelete
 8. Kita jangan lah mencaci atau mengeji sesuatu makhluk ITU kerana is ciptaan & kehendah Allah...ia umpama memgeji Allah.

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...