KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 1 January 2014

INILAH UMNO!!!! ... PEMIMPIN BERSAMA KELUARGA BERSHOPPING DI LONDON .. ANAK-ANAK BUAH TERJERIT SEBAB TERHIMPIT DENGAN KOS SARA HIDUP YANG TINGGI!!!


Ketika ahli-ahli UMNO dari sayap Pemuda Bahagian Tanjung Karang membuat bantahan di Putrajaya menyerahkan memorandum kepada Najib Tun Razak terhadap harga barang yang melambung naik serta kos sara hidup yang menghimpit dan mencekik darah meraka, Ketua Bahagian UMNO Bahagian Tanjung Karang, Selangor merangkap Ahli Parlimen Tanjung Karang dan Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor, Noh Omar dan sekeluarga seronok sakan pergi ke London bershopping.

Lagi mau cakap dan cerita pasal pembelaan nasib rakyat Selangor yang dituduh dan di fitnah kononnya dianiaya oleh kerajaan Pakatan Rakyat.

18 comments:

  1. Mana lak London.. CAMERON HIGHLAND je lah.... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. CAMERON HIGHLAND xde lah sejuk manaa..xpayak jeket tebal2..

      Delete
    2. Noh.noh.hang lari pergi london.pencacai dok menyalak ler,ketua plak perabis duit negara yg dicekau kaw kaw.

      Delete
  2. Semasa PRU yg lalu seorang penyokong tegar @ lembu begitu ghariah menjaja BN.
    Selepas PRU LEMBU ini datang jumpa sy nak pinjam duit RM10. Moral of the story,
    puak2 berkaki empat ini tahu mereka hidup susah tapi tetap nak jadi spesis yang
    tak ada OTAK!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon....masa pru14 mamat ni angkut bendera timbang hulu hilir. dua tiga bulan lepas pru mintak aku belanja roti canai dan teh tarik kat kedai mamak sebab mamat tu kata dia tengah tunggu mintak kerja kat kilang sony. Aku tekejut besar sebab aku ingat dia dah kaya raya. Sekarang ni, kalu aku nampak dia, aku cepat2 lari sbb aku takut dia mintak belanja lagi.

      Delete
  3. Salah tu, kat tanjung karang je..Noh Omar dah jadikan Tg Karang tu mcm London sejak jadi ahli parlimen kat situ.

    ReplyDelete
  4. Mu dah gi ke belum ke cameron highland, ?nampak sangat mu ni orang jakun bro. Sebab mana ada di cameron higland bangunan macam tu. Maknanya ke cameron highland pun juak2 omono belum jejakkan kaki apa lagi ke london...lani jangan sebutlah pitih tarak harga makan naik harga tekit kapal terbang naik mana orng2 ahli macai omonongok babi bangkai mampu. Ho ho hoooo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gi kameron highland pakai tutup kepala? wakakakakakakakakakaka Napa tak cakap gi genting highland aje? kalu dah anjin ameno, tipu pun ikut cara anjin jugak............

      Delete
  5. Puak lembu tu memang tak sedar diri sampai bila bila.....

    Sesiapa yang manusia tu, sila lawat link ni: http://bit.ly/1hRf37d

    Kalau yang lembu tu, tapi jenis tau pakai komputer pun boleh lawat link kat atas nu...

    ReplyDelete
  6. Budak otak udang pun holiday kat London , ini budak budak kampong tanjong ada otak manusia dok tak ke mana pun.... Sedih ada otak yea !

    ReplyDelete
  7. Batu pelangi@ saya suka ulasan anda,,,,,terbaik ?

    ReplyDelete
  8. YB(abi) Fuziah pun sedap je pegi melancung ke china. babi betul pempuan sundal ni. Kami di kuantan masih lagi memerlukan bantuan YB. Sedap ko melancong abihkan duit rakyat ye.

    -PKR Kuantan-

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah la tu keza. ko tu cuma anjin ameno. tak payah la sebok2. ko cari sisa kat tong2 sampah tu cukup la

      Delete
  9. Orang tanjung Karang kenal le sapa Noh Omar tu,, tak yak nak eksyen....kat London tu mesti dia tak mengaku dia oang Tanjung Karang....kalau mat Salleh tu tanye dia...are you from Tanjung Karang... dia jawab Nooo... tengok orang lah..hakuk timpas mat Salleh ni kang...

    ReplyDelete
  10. oh yeah, my name is noah. i'm from cape of coral...kui kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh he he...Cape of Coral ye....I heard your father used to be a cab driver operating the Cape of Coral - Kuala Lampo routes....and he used to pick up strayed goats ...itu oreng Melayu cakep kembing la....masuk dalam dia punya booth kereta....I heard oreng-oreng kampong panggil die ..."Omer Kambing Hitam"...apa betul ke ini cerita atau haji Bakhil saje reka-reka....kah kah kah

      Delete
  11. Nasib baik aku serta kawan2 yg ,emjadi student kat London tak jumpa puak2 ni..Kami yg bertahun2 menjadi student atau prof2 tak mcm niii..Pakai jaket berbulu2 bukan lagi trend zaman skrg,,,lagipun bukan winter season..Buat malu kepada bangsa asing ..Nanti Mr atau Mrs tanya ...Where do u come from Mdm...So bini Noh jawab, MALAYSIA...The feed back is,,MALAYSIA ???...Where's it,MALAYSIA..and you seems not to be uncivilized, It's not very cold or be having winter...Kaaahhh..Kahhhhh,,Kahhhhhh MALU3X nyaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  12. Selalunya bila tuannya tak de di rumah anjing-anjng kena lah selongkar tong sampah !!! Takkan anjing makan kangkung.

    ReplyDelete