KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 12 September 2012

JOM KITA KENALI WARGA MALAYSIA YANG PALING TAKSUB, SAYANG DAN SANGGUP MATI DEMI NAJIB RAZAK!!!!!Untuk pengetahuan inilah seorang warga malaysia yang paling taksub, kasih, sayang dan mungkin sanggup mati kerana mempertahankan maruah dan diri Najib Razak.

Belum pernah admin jumpa warga malaysia yang setaksub ini dalam mengkagumi dan memuja Najib Razak.

Najib Razak seolah-olah sudah kelihatan seperti dewa dari sudut mata dan hatinya.

Hanya ada sekeping gambar di FB tertera gambar tapak kasut di muka Najib, terus melenting,naik angin dan berdesup darah naik naik kekepala.

Penyokong totok UMNO yang paling totok pun tak seperti beliau.

Siapakah beliau yang dimaksudkan?...

Beliau ialah
Tan Khai Beng ( baju biru), Naib Pengerusi MCA Bukit Bendera.

Ketaksubannya diterjemahkan dengan beliau secara solo, berani dan jujur ikhlas telah membuat laporan polis supaya pihak polis kesan, tangkap, dan heret Facebookers ke muka pengadilan.


PEMUDA UMNO/PERKASA/PEKIDA/PERSILAT/PESAKA/WARIS MALAYA/JATI, TAK BOLEH LAWAN DENGAN WARGA MALAYSIA YANG SEORANG NI BEB!!!....

HARAPAN CERAH UNTUK JADI CALON MCA/BN PADA PRU 13 NANTI!!!!!

PERGH!!!! BERTUAH HIDUP NAJIB.. SEJUK PERUT TOH PUAN RAHA NOAH MENGANDUNGKAN BELIAU... ADA JUGA WARGA YANG SANGGUP LAKUKAN KERJA SEBEGINI DEMI MEMPERTAHANKAN MARUAH DAN NAMA BAIK UMNO DAN NAJIB RAZAK SELAKU PEMIMPIN TERAGUNGNYA...

No comments:

Post a Comment