Tuesday, 30 April 2013

KEGIGIHAN DAN KEIKHLASAN MUSLIMAT PAS YANG TIADA PADA WANITA MAUPUN PUTERI UMNO!!!!


Yang bulat tak datang bergolek, Yang pipih tak datang melayang...Kalau tak di pecahkan ruyong manakan nak dapat sagunya.

Begitulah hakikat yang perlu diterima rakyat...Nak tumbangkan UMNO/BN bukannya senang tapi bukan pula mustahil.

Kerja kena keras dan ikhlas... Itulah yang ditunjukkan para Muslimat PAS apabila menjalankan tugas dan amanah sebagai perayu undi.

Hujan lebat dan panas terik bukan penghalang maupun alasan.. Kerja terus kerja sampai Putrajaya kita punya.

Tabik spring melantun dari Omak Kau kepada Muslimat PAS atas kegigihan yang luar biasa berjuang demi parti dan kemenangan Islam bukannya kepentingan peribadi dan ada sifat dendam....TAKBIR!!!!



15 comments:

  1. Terima kasih atas posting ni ...Ini gambo muslimat pas Tapah yg saya ambik semlm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, terimakasih pada puteri yg bertugas tanpa fikir penat lelah hanya dgn satu tujuan demi rakyat malaysia . wang bukanlah segalanya tetapi keikhlasan yg berjiwa rakyat lebih bermakna dari golongan yg hanya pandai guna wang yg lansung tak hormat rakyat. bn sememangnya main kotor malah umno sungguh hina dgn budi perketi langsung tak layak tegakkan islam yg hanya tipu rakyat melayu. marilah semua rakyat malaysia jatuhkan umno demi kesejahteraan kita bersama. reformasi.....tabbir....amin.

      Delete
  2. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://kedahla.blogspot.com/2013/01/rahsia-besar-najib-terbongkarrr.html?m=1

      Tolong baca link ni, lepas tu komen yer. Bible bhs melayu telah diimport dari Indonesia atas kebenaran KDN dan ia hasil dari persetujuan Kabinet. Bible dari Indonesia ada kalimah ALLAH yg menggantikan perkataan GOD. So sekarang ni siapa yg benarkan import bible dari indon ni? Kerajaan mana?

      Delete
    2. anon deoobandi..
      Knape kamu memecahkan rahsia ni???
      Ape hak kamu?? Aku mahu rakyat semua tak tahu mengenai perkara ini.!!
      Kamu sngaja bocorkan rahsia ni. Aku dan kepimpinan dah sorok baik utk bodohkan rakyat.. Kamu betul2 musuh kami.


      -jijan bathil-

      Delete
  3. Apa yg ko meroyan nih....amik lagi sumber dr tv3 & utusan..senang2 kene kencing ko ni...weyyy...ini kali la....

    ReplyDelete
  4. jijan mail tk ada otak. asyik dok paste bnda yg sama. nk komen guna akal tak boleh.. rasa2 mail malaun bodoh tahap lembu.. bahlol tahap gila ni akan paste lg. sbb mk komen tk akal.muwakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mentera keramat aku tu kena dipaste kan beribu-ribu kali supaya orang-orang PR macam hang ni ingat dan tak lupa. Biar sampai muak ko orang baca pun tak apa. Lama-lama ko orang ingat dan PRATIK kan jugak....kahkahkah

      Delete
  5. Kpd shbt2..marilah kita berdoa smoga Pakayan Rakyat akn memperolehi kemenangan...cukupla BN menipu kita selama ini..smlm 29.04.13,ayh kpd kwn sy,seorg anggota polis tlh mngundi..tp bkn dia yg mngundi sbaliknye ketua jbtn dia yg pangkahkan utk dia...adil ke mcm tu?smoga Allah akn membalas sgala kejahatan mereka..bkn ke undi awl spatutnye arini?ya Allah,tnjukkanlah kami kebenaran...amin ya rabbal alamin..

    ReplyDelete
  6. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  7. Jijan mali mmg betul2 anjing BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon 12:16 mmg betul2 anjing PR

      Delete
  8. terharu sungguh saya tengok gambar kat atas tu. semoga Allah berikan ganjaran yang besar atas pengorbanan muslimat Tapah dan seluruh para pemimpinnya....

    ReplyDelete
  9. Nak terharu apa!!!..spr kan anjing umgok...saya dah join bersih..join hkr stadium merdeka..g banyak ceramah pkr...tapi org umgok dok pelok tubuh jer kat rumah dan kedai kopi...mereka dah yakin SPRM...sebab kedua2nya anjing...

    ReplyDelete
  10. Dr pangkat anjing BN dh naik setakut la pangkat..elaun + ot dptlh rm150.tekalh naik pangkat apa?a)kucing b)keldai c)babi d)kuda

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...