Tuesday, 23 April 2013

KOLEKSI GAMBAR CERAMAH PAS PARLIMEN P119 TITIWANGSA DI DESA PANDAN BERSAMA USTAZ AZHAR IDRUS!!!!!!



Beginilah suasana pemandangan di ceramah PAS bersama Ustaz Azhar Idrus di Desa Pandan, Kuala Lumpur malam tadi.

Betapa hebatnya sambutan rakyat tempatan terutamanya para pengundi Parlimen P119 Titiwangsa walaupun Ustaz Azhar berada di tempat ceramah lebih kurang setengah jam saja.

Turut hadir ialah calon PAS/PR untuk Parlimen Titiwangsa Sdr Ahmad Zamri Ass'ad Khuzaimi.

Dari mood yang terpancar dari wajah setiap yang hadir, bolehlah ditafsirkan bahawa mereka akan memberikan undi kepada calon PAS..Ins'y Allah.

7 comments:

  1. ustaz idrus punya ceramah memang sentiasa ramai orang yang datang..aku rasa tak kira macai parti belah mana pun akan pegi gak. sepatutnya camtulah, bila ada majlis ilmu, politik tolak tepi...baguslah kalau ramai yang datang.

    ReplyDelete
  2. Wahid Tetap Satu23 April 2013 at 10:41

    Agama dan politik berpisah tiada..Sebab itulah..bila orang faham agama, insya Allah dia mampu pilih Parti Politik yang di redhai Allah..jadi lepas ni, rajin2 cari ilmu agama agar nanti dapat buat yg terbaik untuk agama. Itulah yg ditunjukkan oleh UAI.

    ReplyDelete
  3. Wahai manusia mlysia smua!! Ingat la sesunguhnya politik ini hnya la urusan dunia. Berpolitik la dgn ayat2, kata2 yg baik, walau pun urusan dunia tpi jika silap atau leka dgn cara yg salah maka akn dtg la kemurkaan allahswt!! Sesunguhnya allah itu maha melihat,maha mendengar dan maha mengetahui!! Biar kn la macai2 pemerintah dgn cara yg allah murkai..jgn la pula hinga kita terikut2 dgn cara mereka..semoga dgn kesabaran pr allah akn berkati dan mengizinkn kemenangan dipihak PR..allahuakbar!!!

    ReplyDelete
  4. tapi sebelah kepala bataih spu pulau pinang pelik sikit,,,aku ajak jugak ,,dengaq aja AI terus dia tak mau...macam syaitan takut ayat quran.apa nak jadi puak umno ni...takut tenggelam punca..

    ReplyDelete
  5. Dah lama dah ustaz bagi tau politik tu sebahagian dari ugama ada juga orang kata ugama lain politik lain. Nampak betul pengaruh pemikiran yahudi bersemadi dalam kepala otaknya. Kesian betul kalau kurang mendengar kuliah dan kurang juga membeli dan membaca buku-buku ugama!!! Walau ape pun Ustaz Azhar memang rock!!!!!

    ReplyDelete
  6. Tu polis tu wat pe plak kat celah celah orangramai?tak kan nak mai dengar ceramah kot.atau pun nak mai cover kalu kalu juak umporno haramjadah nak bikin kacau.macam selalu.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...