KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 23 May 2013

AKHIRNYA POLIS SAHKAN BAHAWA ADA UNSUR-UNSUR JENAYAH DALAM KEMATIAN SEORANG TAHANAN DALAM LOKAP POLIS DAN KINI DISIASAT DIBAWAH SEKSYEN 302 KANUN KESEKSAAN KESALAHAN MEMBUNUH!!!!


Semalam Ketua Polis Kuala Lumpur telah mengeluarkan kenyataan rasmi bahawa seorang tahanan yang mati dalam lokap polis setelah hasil bedah siasat yang dijalankan pakar perubatan Hospital Kuala Lumpur lewat petang semalam terdapat unsur-unsur jenayah dalam kematian tahanan tersebut.

Kini pihak dari Bukit Aman akan ambil alih penyiasatan yang di klasifikasikan sebagai kes bunuh Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Tahniah dan syabas kepada PDRM keana keterbukaan dan telus dalam menyelesaikan isu kematian dalam tahanan ini.

24 comments:

  1. Biduk berlalu, kiambang bertaut.

    Penduduk Malaysia mesti bersatu terutama sekali bangsa teras iaitu ISLAM, MELAYU DAN
    BUMIPUTRA. Ayuhlah kita kuatkan semula ekonomi ISLAM, MELAYU dan BUMIPUTRA. Kita dah tahu siapa gunting dalam lipatan kita sekarang ini. Sedar lah bangsa ISLAM, MELAYU DAN BUMIPUTRA semua. AYOH KITA BERSATU UNTUK MALAYSIA TERCINTA!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awalnya komen barua umporno ni....

      Delete
    2. jijan mali ni ade pakai khidmat hantu raye ke?

      Delete
    3. jijan mali laknat ko bangsat ko mampos ko taik palat ko butuh ko pukimak ko iblis ko setan ko. muuaaah kehko kehko kehko. umnongok babi. bn bongok negara. umno=untuk melayu no otak.

      Delete
    4. masalah skrg ni jijan bukan biduk je yg lalu, kapal kontena pun lalu jgk!! kiambang dah berterabur entah ke mana! ada yg lekat enjin kapal!! x boleh nak bertaut dah!!

      Delete
  2. tahniah krn ketelusan PDRM..bebaskan PDRM dari pengaruh politik..terutama dari United Malays National Organisation.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mati2... aku ingat dia tu mati sebab sakit dada !!!

      Delete
  3. JIJAB MALI ALBABI SUNDAL SIAL LAHANATULLAH

    ReplyDelete
  4. Apa kebendalah baghal macai-macai PR ni....si Jijan tu mengajak kepada perpaduan umah pun ko orang maki. Memang confirm hati ko orang ni dah hitam legam di suntut kao-kao oleh Nuaq Berahi Al-Juburi Wal-Liwati Al-Bureti. Kalu tak pun ko orang semua ni team Red Bean DAPpigs....patutlah tak suka kepada perpaduan Islam dan Melayu....kearrkkk ptuihhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perpaduan kepala bapak kau!

      Delete
    2. anon 12:34.....
      Jawapan standard macai-macai PR bila otak depa dah jem.....kahkahkah

      Delete
    3. Pencacai umporno yg dikasihi,
      Kalau nak bercakap tentang perpaduan, macai haruslah fikirkan perpaduan yg bagaimana
      sepatutnya dilakukan setelah ramai BANGLA2 yg dpt mengundi dlm PRU13 baru2 ini.
      Macai juga kena fikirkan juga
      bagaimana sogokan berlaku kpd
      para pengundi2 utk mengundi
      UmnoBN. Hanya calon2 MELAYU/ISLAM
      shj yg terlibat dlm AGENDA tersebut, sbb itulh
      calon2 MCA, MIC ramai yg tertewas
      krn mereka x menggunakan kaedah kotor & menjijikkan itu!

      Kesimpulannya;
      orang cina & india,
      lebih mulia dari org melayu
      yg menipu dlm pru13, seterusnya
      Menghakis kepercayaan
      bangsa2 lain kpd bangsa
      Melayu itu sendiri.
      Oleh sbb itulah, aku
      lebih suka duk kat KERALA.


      ihsan:media Chennai

      Delete
    4. Anon 13:59.......
      Talk is cheap...bagi proof lah beb....tulisan ko tu macam kat kedai kopi...sampai cow come home pun tak boleh settle, mangkuk woi....show me the proof brother, jangan lah cakap orang tu bagi tahu, Gambaq kat blog lah, kat you tube lah....BAGI SOLID PROOF OR SHUT UR BIG F*****G MOUTH!!!!!

      By the way, kalo hang suka duk kat KERALA, by all means, GO FOR IT...kahkahkah...

      Delete
    5. Broken hampehhh....

      Delete
    6. ADA JUGAK BODOH MACAM BABI HUTAN TAK BERLEHER. Chennai berada di TAMILNADU, Kerala tu negeri bapak Mahathir atau pun negeri datuk Mukhriz. Apa ra geografi pun ancus. Ini mesti ahli PANAU (persatuan Anak-anak Ahli UMNO)!!!!

      Delete
  5. Satu Perkara yang positif berlaku alam PDRM harp ianya satu permulaan yang lebih telus.
    Masa untuk bercakap pasal Melayu, Cina, India dan Bumiputera telah berlalu..... Kita bercakap atas nama AKU RAKYAT MALAYSIA. Bab perjuangan mesti berteraskan masyarakat Malaysian ia bersesuaian denga perjuangan Islam dimana TIDAK SEKALI PUN RasulAllah s.a.w dalam perjaunga baginda meyebut suku kaum, walaupun dari Qyraisyh Bani Hashim.

    Maka SOP polis perlu di semak supaya kalau nak gari gari semua bukan VIP di eskot dan di jaga.

    ReplyDelete
  6. 12 gambar terkini suasana di lokap jinjang perhimpunan bebaskan adam adli http://malaysian-reject.blogspot.com/2013/05/10-gambar-terkini-lokap-jinjang.html

    ReplyDelete
  7. Aku knl sape jijan babi tu...ko pun sama seketurunan babi mcm dia

    ReplyDelete
  8. Anti PR...ko pun seketurunan BABI mcm JiJAN BABI LAHANATULLAH

    ReplyDelete
  9. Aku pemburu Babi2 BN dlm page ni....hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pn nk join lah..dh lama x berburu ni..kita pakai snapang gajah ok kut..kasi hancur barai

      Delete
    2. klu babi bn x perlu guna senapang, guna duit je !!! try lu offer rm500,rm200 ke mesti diorang senyap!!! tapi klu jijan mali bg singgit pun dia dah ok!!! sbb ekonomi dia dah kuat, hari2 dia kuatkan ekonomi!!!

      Delete
  10. Kalau begitu samalah zalimnya dengan askar Sultan Sulu.

    ReplyDelete
  11. anti pr bodoh23 May 2013 18:37

    kah.kah.kah.kah.bodo piang nyer anti pr.bukti dah ditunjuk di youtube ler akan siri penipuan barua barua mengadai negara pada warga malaysia meriah.ko tu jer yg bahlol dan ketinggalan zaman.cakap macam hebat.tapi penuh dengan kebodohan.neh.rasa plak aku punye....khak.khak.khak.tui.pekat lagi hijau kat muka ko yang bengong tu.

    ReplyDelete