KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 16 May 2013

PETUA CUKUP MUDAH BAGAIMANA MAU DILANTIK TIMBALAN MENTERI DALAM KABINET NAJIB RAZAK!!!!


Sesiapa nak jadi Timbalan Menteri dengan tidak payah bersusah payah masuk bertanding PRU sila ikut petua mudah ini...

1)  Tubuhkan satu NGO yang bersikap perkauman dan agama melampau... Maki hamun UMNO/BN siang malam, pagi petang 24 jam sehari, 7 hari seminggu, empat minggu sebulan, 12 bulan setahun tanpa henti dan jemu.

2)  Buat tuntutan-tuntutan yang tidak masuk akal macam nak saman kerajaan British berbillion ringgit.

3)  Kerahkan semua ahli yang terpedaya dengan tuntutan tidak logik itu buat demo secara besar-besaran di Batu Caves...lawan sama polis sampai ada anggota polis pecah kepala.

4)  Bila suasana tidak boleh dikawal lagi, cabut lari keluar negara, kalau boleh ke United Kingdom..Duduk disana dan biarkan ahli-ahli di negara ini kena cekup di bawah ISA.

5)  Setelah beberapa lama keluar negara balik ke Malaysia dan terus buat tuntutan mengarut.

6)  Terus buat mogok lapar 21 hari kononnya akan mati kelaparan jika tuntutan tidak dipenuhi.

7)  Selepas 21 hari buat aku janji dengan Najib Razak melalui MoU dan istiharkan ahli-ahli NGO kamu sokong padu kepimpinan Najib Razak.

8)  Masa PRU tak perlu bertanding mana-mana kerusi..jima masa, tenaga dan wang ringgit...Itu serahkan kepada UMNO dan komponen Barisan Nasional.

9)  Bila dah menang majoriti mudah tak perlu pun 2/3 majoriti tunggu saja nama diumumkan sebagai Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri.

Mudah bukan?...Selamat mencuba nasib.

37 comments:

  1. Nak cube gak ler...mane ler taw. .kot2 leh jadik senator gak ke...kui kui kui

    Plz support my new blog
    Che'en punyer

    ReplyDelete
  2. Dalam politik apa apa pun possible. Dulu musuh skrg kawan karib. Karpal Singh pernah berkata langkah mayat dia dulu...
    Apa salahnya tokoh Hindraf dulu tu jadi timb. menteri. Rezeki dia. Sekurang2 nya krjn lebih senang membantu kaum india dengan YB baru ni. Lagi pun falsafah politik, orang sokong kita bantu.
    Mana tau satu hari nanti Omak Kau dapat jawatan timb. PM seandai nya dsai jadi PM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak muntah aku. Sepatutnya lantik juga orang Asli jadi Timbalan Menteri.

      Delete
  3. Btol gak..sape sangke si sepol bukhari yg dah diliwat 8x tu pon dah nak kawen...huhuhuhu...



    Plz support my new blog
    Che'en punyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau pun dah di liwat 8 kali.
      Siapa peliwat terkenal tu?

      Delete
    2. Meliwat dirinye sendiri lar...kah kah kah
      Buat2 tanye pulak...kan ke sepol tu dah kalah kes kat mahkamah...dah meliwat diri sendiri...kemudian tuduh orang yg meliwat pulak...kah kah kah..macam mane ler ade org yg nak kawen ngan lelaki lembik macam sepol tu ntah la



      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
    3. Sapa lg kalu bukan hang..kui kui kui

      Delete
    4. Dah ketandusan idea dah ke?kalo macam ni punye komen la..lu boleh masuk blog UPIN DAN IPIN..untuk kite2 aje...kahkahkah


      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
    5. Adik anon 23.49,g masuk tido...dah kul brape dah ni?..esok nak g sekolah lagi..nanti bangun lewat pulak..dah la masih kencing atas tilam lagi...dah2...g masuk bobom..


      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
    6. hanya pendubor yg menyokong pendubor, hanya si-munafik yg mempertahankan si=penjubo, hanya si-bodoh shja yg mudah di-tipu oleh sheikh aljuburi....kui kui kui.

      Delete
    7. Cakap semua orng boleh bro....layan jer la ko ni...kalo x sbut jubo 1 hari x sah puak2 umporno ni...pakat meleleh air hidung

      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
    8. Nanti siapa liwat siapa pulak

      Delete
  4. Sumer blh jd dlm politik... Terang2 islam tp ckp no hudud dlm msia.. Takut org sebelah sana keluar barisan... Kawan karib mrka sama2 tolak hudud.. Molek sgt la tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcam penah dengar je ayat no hudud in msia ni...tp kat mane ek?


      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
  5. Betol betol ..... Apa apa boleh jadi dalam politik kerusi dewan kurang pun leh jadi menteri bsr pasal ikut telunjuk cina pakatanlah katakan tak malunye melayu tu .!! Baok tukar dari pakatan rakyaat jadi PAKATAN ALIBABA bangga la tu penyokong dia orang kih kih kih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mu ni sebut pasal cina tak abis abis.....india tu guana? dlm bn pun ader cina..selekeh betoi mu ni. Tak kesian ke kat Perkasa...at least Zul Nordin atau Berahim dilantik sbg senator dan diberi title tim menteri ker..mu ni tak ingat melayu langsung

      Delete
  6. Biar ikut telunjuk cina yg adil darpada melayu yg zalim...kami x nak disambar api neraka kelak di akhirat

    Plz support my new blog
    Che'en punyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala otak kau! Dalam Quran pon ada tulis.. Pemimpin kita kena lelaki islam.. Tak payah la nak isim sangat sampai nak jadi barua cina.. Ayat tu tak payah nak main hembus sangat, makan diri nanti.. PM skang pon bukannye kuku besi smpai kau nak kata dye kejam dan jadi dungu duduk bawah telunjuk cina.. Annoying -__-

      Delete
    2. Kalau cina tu beragama islam...dia masih boleh lg jd pemimpin kan...?kenape isu kaum yg puak2 hangpa dok main sekarang?

      Delete
    3. salam, mrk2 yg bijak pandai dari bodoh ni tak yah diajar sebab dah pandai sgt ikut nafsu dari ajaran yg sebenar. rakyat islam memang kena dipimpin yg permimpin islam juga tertapi tak semesti melayu kerana melayu bukan agama cuma satu bangsa kaum melayu. n satu lg sesebuah negara boleh dipimpin walaupun bukan pemimpin islam jika pemimpin itu berlaku adil pada semua rakyatnya. islam hanyalah agama bagi semua manusia utk kebaikkan n bukannya utk berkuasa mengunakan islam sebagai batu lonjakkan adalah dilarang oleh allah. maka jgn jadi bodoh atas kepekaan yg tak seberapa. amin.

      Delete
  7. pandai lah kau possible lah apa lah,aku tgk skrg nih ramai macai-macai umno masuk jenguk blog akak omak kau!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu tandenye..diorang sendirik dah naik jelak ngan blog PAPAGOMO...kah kah kah

      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
    2. salam, blog omak kau lebih tulin dari berita semasa kat tv sebab tv semuanya berita bn umno mca mic dah boring selalu kata mrklah yg terbaik n semuanya terbaik , habis mana pergi yg buruk.....oh! yg terburuk semuanya pembangkang ! inilah berita yg paling baik dimalaysia sebab tiada buruknya hanya terbaik sj, sampai wanita tv3 lg akan kawin dgn saiful diliwat itu, br ku tahu rupanya dia diliwat tv3. amin.

      Delete
  8. UMNO=Untuk Melayu No Otak.Akai tak payah cakapla.sapa ada blaq agama tau macam mana.Apa punya manusia tak tau.weee melayu islam.hangpa p blajaq hukum Allah dulu.tauhid,fekah.teruk sangat hati tu.hitam btoila.baru hangpa tau golongan mana Allah suka@tak suka.jangan ikut suka kat bumi Allah ni.Jangan kurang ajaq dengan apa kakasih Allah yakni baginda Muhammad telah sampaikan.Love Allah&Love muhammad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau tu babi yahudi,toksah le nak menyamar jadi org islam,kalau kau benar2 islam kau takkan mencarut dan menghina bangsa mu sendiri,kau hanya lah manusia haramjadah yg terlebih makan najis babi terkutuk, khaak tuiii!

      Delete
    2. Aik...ckp orng...rupe2nye tngah mengate diri sendiri...bagai meludah kahak kelangit..akh8rnye bersepai ke muke sendiri juge

      Plz support my new blog
      Che'en punyer

      Delete
    3. salam, melayu hanyalah bangsa langsung tak ada kena mengena dgn bangsa melayu. maka islam hanya akan bersaudara dgn islam yg umatnya bukan kafir , jadi kenapa perlu utk jaga bangsa melayu yg kafir lg tak nak bertaubat malah nak hina agama lain, maka allah tak galakkan bersaudarakan syaitan n iblis. amin.

      Delete
  9. Anonymous17 May 2013 00:55....

    babi tu mmg rupa dia mcm tu ka..... sama macam rupa kau juga la ek..... kikikiki...... inil dia jenis makhluk yg cerdik tak boleh nak menumpang , bodoh tak nak dengar kata(nasihat)....APTB....kikikiki..........

    ReplyDelete
  10. hahaha..ni tamil ape ni. byk sandiwara,mcm dlm tv2..haha. jujur lawak ni. usah kata pnyokong pr,pncacai umngok pun gelak tgok macha ni.. jgn tipu.hahaha. mula hndraf, gler2 trun jalanraya pkai suar slek,pastu lari obersea,pastu dtg balik.mogok lapar protes krajaan bn,hahaha. pastu sokong najib. lpas pru, jd timb ment JPM. HAHAHA. cha,lu memang ada luck la.wa xtngok lu bodoh,lu bijak,bijak belit.tp public akan tngok org yg melantik lu cha teramat bodoh,tmasuk pncacai bn.haha. lawak bhai.. pncacai,jujur jwb,lawak tak.lu xkn bleh trima punya,tp apa mau buat.nama pun pncacai.. lyn aje. hahaha.sumpah.samy velu lg elok dr mcha ni..xpcye??? haha.

    ReplyDelete
  11. Melayu skang rasa diri pandai tapi bongkak bangang...melayu sekarang perasan pandai ilmu islam tapi sesat memanjang...melayu sekarang rasa diri terlampau sempurna tapi haramjadah...

    ReplyDelete
  12. perkasa melayu vs perkasa india= hindraf win..............

    ReplyDelete
  13. salam, ini semua kerana bn tak punya org2 yg bijak pandai lg, sebab yg bijak pandai malah cerdik semua sokong pr kenapa?..kerana mrk tahu bn telah ketinggalan zaman utk tabbir negara ini malah tak belaku adil pada semua rakyat malaysia kecuali mrk2 yg berkepentigan . maka tinggal bangsa mundur dari segi pendidikan islam n pengetahuan semasa sj akan terus sokong bn yg akan terkubur suatuhari nanti. amin.

    ReplyDelete
  14. Mahathir ghoyak laa ni, orang pandai tak masuk umno dah.

    ReplyDelete
  15. komen pakai anonymous berani la... hahaha.. macai2 Untuk Melayu No Otak mmg mcm ni

    ReplyDelete
  16. Lantikan paling bodoh dalam dunia, pengganas dan pengkianat boleh dilantik, apa nak jadi.

    ReplyDelete
  17. aku mau jd menteri17 May 2013 22:14

    mana lantikan untuk hasan akidah,zul nordin,bang beraim ali.ini tidak adil

    ReplyDelete
  18. Penyokong umno bodo

    ReplyDelete