Monday 27 February 2012

AKHBAR THE STAR MILIK MCA MOHON MAAF KEPADA UMAT ISLAM KERANA MENYIARKAN GAMBAR INI...JAUH LEBIH MULIA DAN BERAKHLAK DARI AKHBAR-AKHBAR MILIK UMNO YANG BERLAGAK SAMSENG, ANGKUH DAN SOMBONG BODOH!!!!!


KUALA LUMPUR, 27 Feb: Kenapa gambar seperti di atas boleh disiarkan di akhbar The Star - Star 2 - Music ms 17 - hari ini, 27 Februari 2012?..

“Dan kenapa penyanyi Erykah Badu boleh buat persembahan di Kuala Lumpur setelah seolah-olah menghina Islam dengan gambar ini?” demikian pertanyaan dilontar seorang pembaca Harakahdaily yang menamakan dirinya Hamba Allah.

Beliau merujuk kepada satu artikel yang disiarkan akhbar tersebut hari ini mengenai Erykah Badu yang akan membuat persembahan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.

Justeru, penyanyi Neo-Soul kelahiran Texan, Amerika Syarikat, Erykah Badu yang bakal mengadakan persembahan di Malaysia hujung Februari ini disifatkan menghina Islam.

Perkara itu jelas melalui tatu kalimah Allah yang terdapat di dadanya seperti gambar yang disiarkan akhbar The Star.

The Star minta maaf siar 'tatu Allah' di dada artis
  
Harian berbahasa Inggeris The Star hari ini memohon maaf kepada umat Islam kerana menyiarkan gambar artis Amerika Syarikat Erykah Badu yang memperlihatkan tatu kalimah Allah tertera di dadanya.

"Kami dengan ikhlas memohon maaf kepada umat Islam atas kesilapan ini," permohonan maaf yang disiarkan dalam laman webnya hari ni dipetik.

Tatu dalam bahasa Arab itu disiarkan dalam seksyen "Star2" hari ini di samping rencana satu muka penuh berhubung penghibur yang digelar "Ratu Neo-Soul" sempena konsertnya di Kuala Lumpur pada Rabu depan.

Selain dua tatu kalimah Allah, simbol lain pada dada dan lengannya yang terdedah juga memperlihatkan huruf-huruf dalam bahasa Yahudi dan simbol seakan-akan piramid.
HARI INI JUGA DENGAN SEGERA AKHBAR THE STAR MILIK CINA KAFIR MCA MEMOHON MAAF SECARA TERBUKA DIATAS KESILAPAN DAN KETERLANJURANNYA....INI BUKAN KALI PERTAMA AKHBAR THE STAR MENGGURIS HATI DAN PERASAAN UMAT ISLAM... 


SEBELUM INI ISU BUFFET RAMADHAN MENU DAGING BABI.....SEKURANG-KURANG ADA HATI NAK MOHON MAAF....KALAU AKHBAR-AKHBAR MILIK UMNO YANG MENDABIK DADA PERJUANGAN ISLAM NAK MOHON MAAF?.....SAMPAI KUCING BERTANDUK TIDAK AKAN MEREKA LAKUKANNYA.....

PERANGAI DAN JIWA UMNO JAUH LEBIH TERUK DARI MEREKA YANG SEKAPAL DENGAN MEREKA DALAM KANDANG BARISAN NASIONAL YANG BUKAN ISLAM....BEGITU HINA DAN JIJIKNYA PERANGAI UMNO NI....

JUAK-JUAK UMNO YANG BERLAGAK SAMSENG TAIK KUCING KERING DIPERHIMPUNAN HIJAU 2.0 PULAU PINANG DENGAN BANGGA MENGATAKAN,  JANGAN HINA UMNO....MAKSUDNYA KALAU NAK HINA BENDA LAIN BOLEH TETAPI JANGAN HINA UMNO....PERGH!!! DAHSYAT... 

PASAL TU CHUA SOI LEK PRESIDEN MCA MAKI HAMUN,  CACI CERCA DAN HINA ISLAM TIADA SEORANG PUN JUAK UMNO YANG BERANI NAK TEGUR, BELASAH JAUH SEKALILAH PRESIDEN MCA YANG BIADAP MELAMPAU NI....

2 comments:

  1. mano poei panglima ludah??? takmo ludah ke kt arika badut ni?

    ReplyDelete
  2. Mana samseng PUUK*dia, Pahlawan PERKOsa dan Lebai AQeedah? Tak marah ke? Ptuiii!!!!

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...