Friday 24 February 2012

KANTOI LUMAT!!!!.. SETELAH SEKIAN LAMA MENIPU AKHIRNYA TUN MAHATHIR MENGAKU JUGA....

SETELAH SEKIAN LAMA MENAFIKANNYA DAN MENIPU RAKYAT...AKHIRNYA RAKAN BAIK GEORGE SOROS KETUA PENYANGAK MATA WANG, TUN MAHATHIR MENGAKU BELIAU MENGARAHKAN DENGAN MENGGUNAKAN DANA RAKYAT.. WANG PEMBAYAR CUKAI "BAIL OUT" SKANDAL MAS/TAJUDDIN RAMLI..SUDAH KANTOI LUMAT BEB!!!
 
DR M pertahan langkah selamatkan MAS
Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mengakui langkah kerajaan menyelamatkan MAS mengakibatkan kerugian dana awam, tetapi menegaskan ia bukan yang paling buruk berbanding kes lain.

Katanya, kerajaan juga kerugian RM8 bilion apabila membatalkan projek landasaan berkembar elektrik antara Johor Baru dan Padang Besar .

Projek itu dibatalkan oleh pengganti Dr Mahathir - Tun Abdullah Ahmad Badawi.

Justeru, beliau menegur pihak media yang didakwanya agak terpilih dalam isu-isu melibatkan keputusan kerajaan.

MULA-MULA MENIPU SECARA LISAN BERPULUH TAHUN LAMANYA...LEPAS ITU MENIPU ISU YANG SAMA DALAM BUKUNYA "DOCTOR IN THE HOUSE"....SEKARANG KATA TAK BANYAK PUN.. TAK SAMPAI RM8 BILLION...INILAH DINAMAKAN MAHAPENIPU...BILA SUDAH DIASAK BERTUBI KALI DENGAN BUKTI BARU NAK MENGAKU...INILAH PERANGAI PEMIMPIN YANG DIPUJA, DIAGUNG-AGUNGKAN DAN DINOBATKAN SEBAGAI NEGARAWAN TERULUNG NEGARA OLEH JUAK-JUAK UMNO....GUNA DANA AWAM MACAM WANG MAK BAPAK DIA YANG PUNYA...DAH GITU.. DENGAN TANPA RASA MALU DAN BERDOSA SANGGUP BERDEKAD LAMANYA MENIPU DAN MEMPERDAYAKAN RAKYAT TERUTAMANYA PARA PENGANUT, PENYOKONG, PENDOKONG DAN AHLI UMNO....

SEPERTI BIASA DIA AKAN BERBELIT DALAM MEMBERIKAN JAWAPAN...DIA KATA SIKIT JER.. PAK LAH LAGI DAHSYAT.. SAMPAI RM8 BILLION RUGI...DIA SEKITAR DIFAHAMKAN RM2 BILLION JER SATU SKANDAL...

SEBAB ITU WARGA YANG WARAS TAHU SANGAT PERANGAI JIJIK KOTOR TUN M NI... CAKAP DIA LANGSUNG TAK BOLEH DIPERCAYAI....JENIS AYAM JANTAN KAMPONG BERKOKOK NYARING KUAT TETAPI EKOR PENUH DENGAN TAIK CAIR BERKULAT.

1 comment:

  1. Si Tajudin kini hidup senang lenang (early retirement) dan hidup macam sultan saudi arabia. Segala hutang lupus(duit rakyat jadi asap). Bila PKR berkuasa, jangan lupa si mangkok ni. Bawa ke muka pengadilan. Demi rakyat yang teraniaya.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...