Tuesday 21 February 2012

DATUK SERI ANWAR IBRAHIM SUDAH BERJUMPA DAN BERIKAN PENJELASAN KEPADA YAB DATUK BENTARA SETIA TUAN GURU NIK ABD AZIZ NIK MAT, ISU SOKONG ISRAEL YANG DIFITNAH UMNO!!!!!

Anwar: Nik Aziz terima penjelasan saya

21 Februari 2012

KUALA LUMPUR - Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mengadakan pertemuan kira-kira sejam dengan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat di sini pahgi ini berkata, Mursyidul Am Pas menerima penjelasan beliau berkenaan pendiriannya mengenai kedudukan Israel, yang disiarkan oleh akhbar Wall Street Journal, bulan lalu.

Ketua Pembangkang itu tiba di apartmen PNB Darby Park di sini kira-kira jam 9.15 pagi dan keluar sejam kemudian.

Turut hadir pada pertemuan itu ialah Ketua Penerangan Pas Pusat, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man

Tuan Guru Nik Aziz berjanji akan memberikan sidang akbar dalam masa terdekat ini....

KESIANNNNNNN.... NAJIB.TUN M DAN UMNO.....TAK BERJAYA MEREKA NAK ADU DOMBAKAN ANTARA PAS/PKR...MEREKA ADU DOMBAKAN KESEPAKATAN ERAT SIMPUL MATI DIKALANGAN KOMPONEN PAKATAN RAKYAT YANG KUCAR KACIR DAN BAKAL BERKUBUR IALAH UMNO DAN KONCO-KONCONYA DALAM BARISAN NASIONAL....KWAH KWAH KWAH....LAGI DIFITNAH LAGI KUAT KESATUAN MEREKA....

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...