Monday 17 December 2012

FATWA YANG DIHARAMKAN KELUAR DIUTUSAN DAN BERITA HARIAN!!!!!


AHLI MAJLIS FATWA NEGERI PERAK, SERU UMAT ISLAM UNDI PAS PADA PRU 13 NANTI.

Dato' Seri Nizar Jamaluddin dan Ustaz Misbahul Munir menziarah Ahli Majlis Fatwa Negeri Perak Dato' Ustaz Abdul Majid Abdul Hamid pada 15 Disember lalu. Ahli fatwa tersebut juga sempat mengharapkan dalam PRU13 nanti PAS akan menang.

Dato' Ustaz Abdul Majid juga mengharapkan Umno akan tumbang pada pilihanraya pada kali ini. Ahli fatwa tersebut juga sempat mengharapkan dalam PRU13 nanti PAS akan menang.

Dato' Ustaz Abdul Majid juga mengharapkan Umno akan tumbang pada pilihanraya pada kali ini. Turut hadir Hj Zainuddin Hamzah, Pengerusi Lajnah Kebajikan Pas Bukit Gantang.

2 comments:

  1. Semoga menjadi kenyataan....Aminnnn

    ReplyDelete
  2. BANYAK ORANG INGAT RAMAI RAKYAT SOKONG PAS KERANA TGNA ATAU TGHA,SOKONG PKR KERANA ANWAR IBRAHIM, SOKONG DAP KERANA LIM KIT SIANG ATAU KARPAL SINGH. ITU ADALAH TIDAK TEPAT. YANG SEBENARNYA KALAU YANG DISEBUT SEBUT TADI MATI, RAMAI ORANG TETAP BENCI PADA UMNO WALAU PUN UMNO ITU DIPIMPIN OLEH SEORANG HAJI YANG BINI DIA TIDAK MENUTUP AURAT!!!

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...