Sunday, 23 December 2012

WARGA PAKISTAN BERUMUR 33 TAHUN MENJADI PILIHAN UMMI HAFILDA 45 TAHUN SEBAGAI SUAMI.


Akhirnya anak dara sunti suci murni, Ummi Hafilda Ali 45 tahun Serikandi UMNO, akan bernikah dengan jejaka Pakistan Dr Zaman Khan 33 tahun dalam masa terdekat ini.

Semua pembesar negara dikatakan akan dijemput.

Ummi Hafilda memberitahu jejaka pilihannya ini 12 tahun lebih muda darinya mendapat restu dari ibunya Cik Tom yang mula menjalinkan perhubungan 3 bulan yang lalu.


34 comments:

  1. kenai 3 bulan terus kawin..?? Desperate nyaaa!!!!!
    keh keh keh keh keh keh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekawan..
      usah berburok sangka! perbutan baik tu lagi2 sunnah RasulAllah kita kena sokong! jgn sampai kita jdi penghalang utk dia mendirikan masjid..
      Wanita yg baik utk lelaki yg baik & begitulah sebaliknya! Umi dah jumpa lelaki yg baik bagi dirinya yg terbaik so kita jgn maki hamun dia! Walupun dia srikandi UMNO namun dlm bab politik & kehidupan sosialnya aku tk sokong pun si Umi Hafilda tuu ABU tetap ABU...
      Asalkan Bangang, UMNO!
      Asalkan Bukan Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End so Umi Hafilda pun tau dah maka sebab tu dia pilih Pakistani.. kan umi kan kan?

      Delete
  2. Madie jealous ler tu...
    Wakakaka

    ReplyDelete
  3. orang malaysia terutama yang melayu x mo dah anak dara(kununnya)..jadi kena le pilih pakistan atau negro baru padan..biarlah dia x tahu lagi perangai orang pakistan neh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAKI ni ambitious..
      jumpa Srikandi ni kan byk contact vvvip esp Tun M, amik lah peluang.
      pasni meletup la biz kosmetik dia di Msia dan 1Donya.

      Tell u, puak paki ni jati diri tinggi pasai tu sanggup merempat ke bumi asing. Depa x kisah gossip or sapa srikandi ni janji biz dia berjaya.. *dah terdesak, biz dia pun suam2 taik ayam*

      Delete
  4. Hahahahha....x lame ,janda ler 2.....

    ReplyDelete
  5. hahahah pakistan ni dah dpt ic biru ka?boleh la mengundi PRU13 nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramalan aku nanti pak2+ mak2 menteri semua akan amik suntikan collagen+skin care dari Dr Paki ini utk tampil sihat cantik menawan semasa berkempen PRU.

      Puteri2 Ummo akan diberikan skincare brand Dr Paki ini sbg doorgift dtg meeting.

      Atas arahan pengurusan atasan Ummo
      Srikandi kan ada kabel besorrr dgn VVVIP Ummo , jgn tak tahu...

      Delete
  6. Jangan bagi laki hang marah. Nanti dia potong hidung atau simbah petrol.

    ReplyDelete
  7. anon 12:13, saya baru nak komen yang sama. terima kasih ye.

    ReplyDelete
  8. lepas ni xleh nak ngata anak dara la!!..pasti boring..keke

    ReplyDelete
  9. boleh lari ke pakistan lepas PRU 13 nanti

    ReplyDelete
  10. Lelaki ni boleh panggil sepupu sepapat utk jadi warganegara, untuk hidupkan be end

    ReplyDelete
  11. Hahaha bogus la awek ni dah nak belaki.. tak lama lg kene simbah asid la... baru dia kenal Paki ni mcm mane.. huweekkkkkk

    ReplyDelete
  12. ini membuktikan yg pemuda umno ni berkote kecil dan tidak dpt memuaskan ummi..

    ReplyDelete
  13. DR PAKISTAN IS MY FREIND BEFORE HE MEET UMMI HEC GOT IC N BUSINESS COSMETIC HE IS NICE PERSON

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agreed, he is such a nice person.
      But i do wonder why he choose Ummi to be her life partner?
      She can be his excellent business partner, i do amit :)

      Anyway , dont judge the book till its cover :p

      Delete
    2. DR PAKI GOT HIS IC BUT ALL HIS FAMILY MEMBERS DONT HAVE IC- STILL APPLYING.AFTER THIS ALL BECOMES EASIER,DEFINITELY !!!

      Delete
  14. Hahaha org Malaysia x nak sub dah tau perangai dia

    ReplyDelete
  15. Baguihlah tino tu cepat2 kawin..lama2 mengawan x elok " HARAM"!!!
    Lagi satu pompuan klu dah dpt "K@%*&+ " baik punya..biasanya lps tu..eloklah sikit perangainya..taklah menyalak2 tak tentu pasal lagi..Tahniah!!!

    ReplyDelete
  16. Parokkkkk...parokkk..parokkkk.. Mu kutuk UmiPakistani... Kih.kih.kih....

    ReplyDelete
  17. Xde org malaysia hatta org umno yg sggup kene kutuk sbb kahwin ngn anjing betina sial ni..sbb tu dia plih mamat pakistan jual karpet ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paki tu mana reti bahasa melayu sangat pun. Dia x baca blog + forum. Ujian keimanan & kesabaran utk lelaki Pakistan yg cintakan Allah & Nabi itu...

      Paki ni ambitious - jumpa yg boleh jd batu loncatan amik ajelah. Tambah2 tahu a.b.s ini ada contact ramai vvip esp Tun M. amik ajelah pasni lah la bisnis kosmetik dia tu.

      Delete
  18. Sumber sahih;
    Wedding Reception pada 18Januari 2013, 8:30pm di P.W.T.C

    Nikah:
    Kemungkinan besar pada 1 Januari 2013: Lokasi: Unknown
    - may be Johor Bahru

    ReplyDelete
    Replies
    1. correction:
      Nikah pada 10 Jan, lokasi:Rahsia

      Delete
  19. http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2009/10/18/mstar_hiburan/20091017160343&sec=mstar_hiburan

    Check it out !
    Ahad Oktober 18, 2009

    Ummi Hafilda nikah ahli perniagaan Iran?
    Ummi Hafilda dikhabarkan sudah berkahwin dengan ahli perniagaan dari Iran


    PERSONALITI yang pernah menjadi saksi utama dalam kes kontroversi Datuk Seri Anwar Ibrahim pada tahun 1998, Ummi Hafilda Ali, khabarnya sudahpun bernikah dengan seorang lelaki separuh umur yang berketurunan Iran.

    Lelaki itu khabarnya adalah seorang ahli perniagaan berjaya, bertaraf ulama dan berasal dari Teheran.

    Menurut sumber yang menghubungi mStar Online, perkahwinan Ummi Hafilda Ali itu dilaporkan berlangsung sekitar bulan puasa tahun ini di sebuah majlis tertutup.

    Ummi merupakan adik bongsu kepada selebriti Azwan Ali dan ahli politik yang juga naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali.

    Namun menurut sumber itu lagi, perkahwinan itu telah dirahsiakan dari keluarga dan tidak mendapat restu dari ibu Ummi, iaitu Mak Tom.

    Difahamkan juga, Ummi, 42, anak bongsu dari enam orang adik beradik, adalah isteri kedua kepada lelaki yang berusia awal 60an itu.

    Usaha untuk menghubungi usahawan wanita itu bagi mendapatkan komennya tentang kesahihan berita ini, bagaimanapun tidak berjaya.

    ReplyDelete
  20. Jijik btl aku tgok pmpuan sundal ni..

    ReplyDelete
  21. I know this guy very well.even when he is still in jb.even before he started his own business.even before his family came to malaysia
    yes i know him very well...his ups n downs...his good n bad side...all his stories n histories
    but nobody is perfect
    you all can say that he is an opportunist.he might be one.
    but it could also they love each other
    but i hope this marrige will change both of them

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, NOBODY is perfect.
      but whatever it is, he is reall smart opportunist..money hunters vs love hunters :)

      IF SHE IS NOT SOMEONE IMPORTANT U THINK THIS DOCTOR WANT TO MARRY HER MEH??????- http://forum.lowyat.net/topic/2640020




      Delete
  22. Umor 45 baru nikah. Menopouse dah tu.
    Boleh beranak lagi ke pompuan tu.
    Lepas ni dia lagiiiii lucah dan merapu masa berceramah.

    ReplyDelete
  23. Katanya dr ni ada phd kulit lg nyah.phd universiti mana tu nyah.

    ReplyDelete
  24. tak sebut pun PHD dari mana.. tunggu Ommi buat sidang media lepas kenuri di PWTC 18 Jan ni la kut.. :P

    ReplyDelete
  25. Jgn phd beli udah le.....

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...