Thursday 27 December 2012

SEORANG KENA TUDUH (OKT) BERJAYA MELARIKAN DIRI DARI KOMPLEKS MAHKAMAH KLANG, DUA ANGGOTA POLIS BERPANGKAT KORPORAL DAN LANS KORPORAL DITAHAN REMAN BAGI MEMBANTU SIASATAN....SUDAH BERALIH TEMPAT!!!!!KLANG, 27 Dis – Polis sedang memburu seorang orang kena tuduh (OKT) yang melarikan diri dari Kompleks Mahkamah Klang semalam sebelum dihantar ke Penjara Sungai Buloh.

Timbalan Ketua Polis Daerah Klang Selatan Supt Azman Abd Razak berkata A.

Viswanathan, 34, atau dikenali sebagai Elumba lari dalam keadaan bergari pada pukul 3.45 petang semalam selepas didakwa atas tuduhan membunuh dan mencuri kenderaan serta memiliki barang curi.

Azman berkata sebutan semula kes tahan itu ialah pada 21 Jan depan.


Berikutan kes itu, Azman berkata seorang anggota polis berpangkat Korporal dan seorang Lans Korporal ditahan reman hingga 30 Dis bagi membantu siasatan kerana cuai hingga menyebabkan tahanan melarikan diri. – Bernama

ORANG KENA TUDUH OKT) TERLEPAS..... ANGGOTA POLIS YANG MENGAWAL PULA KENA GANTI TEMPAT MASUK LOKAP...

DUNIA DUNIA...BERNIAGA MANUSIA LEBIH UNTUNG DARI BERNIAGA UNTA.... WOW!!!!!!!

3 comments:

 1. Kalau terlepas kat tempat lain, kita boleh percaya. Tapi kalau kat komplek mahkamah, ada something wrong. Tempat tu paling secure.
  Ni mesti ada .......$$

  ReplyDelete
 2. Memang patut anggota polis dipertanggungjawab kerana cuai

  ReplyDelete
 3. Kes terbaru,okt terlepas n 2 x anggota jd tebusan...apaciter?bkn salah sop,tp krn meke cuai...kurang latihan..

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...