Saturday, 8 December 2012

TAK RAMAI MANA PUN DI HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT PERINGKAT NEGERI KEDAH ???????..SELEPAS PAU 2012, SOKONGAN RAKYAT KEPADA PR SEMAKIN MENURUN DAN UMNO NAIK MENDADAK?????Betul ke Himpunan Kebangkitan Rakyat Peringkat Negeri Kedah di Stadium Sultan Abd Halim, Suka Menanti, Alor Setar tidak berapa ramai sangat yang datang sebab rakyat dah mula menolak PAS/PR selepas Perhimpunan Agung UMNO 2012.

Rakyat Kedah dikatakan sudah terpukau, tersilau dan terpegun dengan kata-kata hebat lagi bersemangat Presiden UMNO Najib Razak di PWTC.

Rakyat sudah mula kembali menyokong UMNO.

Perlu ingat Kedah adalah negeri mantan Presiden UMNO selama 22 tahun no ahlinya 00000001, Tun Dr Mahathir b Mohamad.

DSAI sudah hilang aura dan daya penariknya.. Pidatonya sudah tidak lagi berjaya menambat hati rakyat.

OOOPPPSSS.. BETUL KE APA YANG ADMIN CAKAP NI?...SEBAB JUAK-JUAK UMNO DOK KEMPEN MERATA KATA SEDEMIKIAN....UMNO SUDAH KEMBALI KUAT GAGAH PERKASA DAN MAMPU SAPU BERSIH SEMUA NEGERI.

TAPI BILA DILIHAT PADA RAKAMAN GAMBAR DISTADIUM SULTAN ABD HALIM, SUKA MENANTI, ALOR SETAR, NAMPAK GAYANYA KEDAH TETAP, INS'Y ALLAH, DIBAWAH PEMERINTAHAN PAS/PR PADA PRU 13 NANTI.

HADIRIN DIKATAKAN MELEBEHI 20,000 ORANG....SEPATUTNYA BILA DAH CANANGKAN JIKA UNDI PAS/PKR/PR ISLAM DAN MELAYU AKAN TERPINGGIR TIDAK DIJAGA, MAKA YANG HADIR MESTILAH SEKITAR RATUSAN ORANG SAJA.

INI TIDAK, MAKIN DIHENTAM DAN DISERANG LAGI RAMAI YANG DATANG...

NAJIB SUDAH PUCAT LESI, GUNDAH DAN GELABAH....TARIKH PEMBUBARAN PARLIMEN MAKIN TIDAK JUMPA!!!!!

2 comments:

  1. hadoi... teringin sangat nak ikut...! tapi tak dapat sebab takda sapa kat umah... sedih sangat2 ! :(

    ReplyDelete
  2. BN tak risau pasal dah bawak masuk ramai pengundi baru dari pakistan, bangladesh, myanmar. Sebab tu depa yakin akan menang lagi PRU

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...