KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 12 February 2013

AHLI-AHLI UMNO SUDAH AKUI SECARA TERBUKA, ROSMAH MANSOR ANAK BERANK TERMASUK BAKAL MENANTU ADALAH LIABILITI BESAR KEPADA UMNO!!!!!!!!!


Akhirnya ahli UMNO sedar Rosmah Mansor anak beranak termasuklah bakal menantunya adalah liabiliti kepada UMNO/BN.

Akui antara bakal penyumbang terbesar kepada kejatuhan dan kekalahan UMNO/BN pada PRU 13 nanti.

Sepatuttnya sebagai pemimpin negara, keluarga adalah aset utama untuk melonjakkan namanya, tetapi berlainan sekali kepada Najib Razak.

Lagi kerap dipaparkan dimuka media lagi bertambah meluat, menyampah dan benci rakyat kepada UMNO.

Malang sungguh nasib yang menimpa Najib.. Ada bekas PM yang cuba membantu pun dibenci oleh rakyat... ada para pemimpin UMNO langsung tidak boleh diharap, jenis half pass six saja.

Sebenarnya, alasan paling utama rakyat benci UMNO ialah sikap para pemimpin UMNO itu sendiri.. kaki rasuah, penipu, pemfitnah, boros, rakus, penyamun projek dan kontrak, perkaya dan utamakan kroni, suku sakat, kaum kerabat dan anak bini.

Beri BR1M, Bantuan Awal Persekolahan RM100, Rebat talipon Pintar RM200, TR1M, BL1M, rakyat rembat namun terasa terikat dan UMNO mampu memikat nampaknya meleset sekali...Undi tetap pergi ke Pakatan Rakyat.. ITU ADALAH HAKIKAT.

10 comments:

  1. yes,merdeka rakyat menangkan pr dalam pru13 nanti dan nobatkan dsai pm ke7 malaysia!!!

    ReplyDelete
  2. naik menyampah aku tengok datin rosmah mansur...dgn terhegeh2nya dia nak cium org lain....kalau bini akula dh lama aku ketuk kepala dia ni..dgn tak tau malula mengaku dia tu first lady lagi....power mengalahkan PM lagi...bagilah rosmah 1 kerusi suruh dia bertanding atas tiket BN..ada beranike..hehehe

    Labulabi

    ReplyDelete
  3. belum pernah di buat org.

    bila kesukaan suami meliwat bontot kaum sejenis terbongkar, sibini akan tolong bersubahat cover, divert kan isu, siap tambah lauk lak tu, mintak rakyat bersimpati.
    bila kegemaran bapak melanggan pelacur terbongkar, sianak siap hasut rakyat katanya 'hak privasi org' tak perlu sibuk2.
    gila ka apa keluarga anwar anak beranak ni.

    kalau tanya nik aziz apa nasihat dia pada keluarga cam ni, gerenti jawapan standard 'itu dia punya pasal'.
    ulamak abende ni.
    kemarok kuasa sgt, dosa/pahala tolak tepi.

    gila punya worang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klau nk bercakap tu,tny diri tu dulu.Dh bersedia ke utk menempah tempat dlm NERAKA.Dr 1998 lg org dh tau,ini cerita konspirasi.Apa yg di gambar kn oleh UMNO tntang DSAI "too bad to be true".Segala mcm keburukan di bumi Malaysia ini,semua ny di laku kn oleh DSAI.Dr liwat,melanggan pelacur,tibai bini org,ejen CIA dn Yahudi,mencetus kn rusuhan dn sbg ny.Dr zaman Nabi Adam AS hingga ke hr kiamat tk kn ada manusia sejahat DSAI.Mengalah kn Namrud,Firaun,Qarun,Abu Lahap dn Abu Jahal.Bhai,pakai otak sikit le.Blh percaya ke cerita ni?Tk tau le klau kamu ni peminat cerita 'Rambo',yg percaya seorang manusia biasa mampu mengalah kn bala tentera musuh yg lengkap bersenjata!

      Delete
    2. rajin pulak fulamak aka pukimak tu komen dlm blog pro PR ni.Tapi mlgnya statement beliau terlampau baghal..sama tahap mcm keldai baghal dia.Buat cerita yg tak masuk dek akal.Fulamak kau buat cerita mcm ini bkn makin ramai org nak dkt pada UMNO tapi makin benci sgt2 pada UMNO.Kalau boleh biarlah UMNO dan BN mampos selepas PRU13 ini.
      Aku mmg sgt2 nak tengok BN mampus menemui ajalnya.

      Delete
  4. Nko ni bukan FULAMAK tapi PUKIMAK. Biar jadi gila drpd jadi bodoh baghal mcm nko nih! Seduit pun x guna...kekehhkeehhh

    ReplyDelete
  5. Tak manpus lagi fulamakkkk babi kacukan anjing ni.bagi komen biarlah bernas asyik liwat2.inilah spesis maklok semasa lahir dulu melalui lubang jubur....kecil x nak mampus besar brgelumang fitnah.

    ReplyDelete
  6. FLOM anak beranak penyumbang besar kejatuhan UMNO.
    Manusia macam ini lah yg ada dalam UMNO. Tengok wanita UMNO nampak betina penyundal.
    Tapi sigemok rendang ini memang hebat tiada tanding.
    Habis segala hulubalang UMNO takut kat dia. Memang dasar jantan dayus.

    ReplyDelete
  7. anak beranak FULAMAK keturunan mamak agaknya. itula sebab suka fitnah dan berbelit macam ular. pastu mengaku melayu. puKIMMA betol.orang mamak menjahanamkan umno parti melayu.

    -ahli umno melayu sejati - say NO to MAMAK -

    ReplyDelete
  8. Saya cadangkan DS Rosmah bantu suaminya kempen habis-habisan untuk BN sbb beliau ada auranya yang tersendiri....pasti calon UMNO akan menang dengan majoriti besar di mana je DSR turut berkempen!Harap semua media massa siarkan kempen dan ucapan beliau.

    ReplyDelete