Tuesday 15 January 2013

BERITA PANAS KANTOI!!!!!... BUKTI PARA PESERTA TERIMA UPAH DARI PENGANJUR HKR#KL112 UNTUK DATANG KESTADIUM MERDEKA SUDAH TERSEBAR LUAS DENGAN LIGATNYA DIINTERNET!!!!!... PENGANJUR MANA MAU LARI SOROK MUKA!!!!!


Tomahan para blogger UMNO termasuk lidah biawak rasmi UMNO Utusan dan Berita Harian yang para peserta Himpunan Kebangkitan Rakyat #KL112 di Stadium Merdeka Sabtu lepas 12hb Januari 2013 yang diberi "upah" dapati "BENAR LAGI SAHIH DENGAN GAMBAR SEBAGAI BUKTI"

Tak caya sila lihat gambar yang Omakkau muat naikkan.

Bukannya seorang RM200 beb, tetapi antara 1,000 hingga 10,000. Tengok kepada taraf individu tu.

Pergh!!!! selama ini Omakkau tidak percaya akan tuduhan jika dilemparkan oleh para blogger berjiwa UMNO totok terutamanya dari media lidah biawak rasmi UMNO, Utusan dan Berita Harian.

SEKARANG DAH NAMPAK GAMBAR SEBAGAI BUKTI BARU OMAKKAU PERCAYA...KWAH KWAH KWAH KWAH..

P/S.. TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK KEPADA PEMBEKAL GAMBAR.. KERANA GAMBAR INILAH YANG MEMBUKA MATA OMAKKAU...KWAH KWAH KWAH.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...