Monday 21 January 2013

PANGGILAN APEK DAN AH SOH AKAN DIHARAMKAN DI MELAKA!!!!!..MUNGKIN DIGANTIKAN DENGAN PANGGILAN DATUK SERI DAN DATIN SERI??????


Panggilan berzaman yang diterima pakai dan tidak mengundang apa-apa kontroversi semenjak sebelum Merdeka, AH PEK DAN AH SOH iaitu panggilan orang tua bangsa Tionghua akan diharamkan penggunaannya di Melaka sedikit masa lagi.

Perkara ini dijelaskan oleh Pengerusi Kelab Penyokong Barisan Nasional Kota Melaka Datuk Muhammad Ahad.

LEPAS PENGHARAMAN INI NAK PANGGIL APA KEPADA WARGA TUA KAUM TIONGHUA?...DATUK SERI DAN DATIN SERI?

INILAH SATU CONTOH JELAS BETAPA OTAK PARA PEMIMPIN UMNO BERTARAF LEMBU....TIADA KEDENGARAN RUNGUTAN ORANG TIONGHUA MEMBANTAH TETIBA ADA SEEKOR MACAI UMNO NAK JADI JUARA BUAT SATU CADANGAN BAHALOL BIN BANGANG BIN BADIGOL.

PANGGILAN LUCAH TERHADAP PARA PEMIMPIN PR TERUTAMANYA KEPADA DSAI, TGNA, TGHA, LKS, LGE, MAT SABU TIDAK PULA MAU DIHARAMKAN.

3 comments:

  1. LISTEN!LISTEN!LISTEN!LISTEN!kak pah...lembu ada masaalah.apa masaalah lembu? kak pah lebih faham masaalah lembu.

    ReplyDelete
  2. Otak lembu memang tafaham.

    ReplyDelete
  3. Kesiannye. Apa tak haramkan perkataan-perkataan HAWOW, LAHABAU, CELAKE dan MAMPOS. Kak itu semua favourite kat korang!!!!

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...