Thursday 24 January 2013

TEMA MAULIDUR RASUL 2013....BN PENENTU KESENANGAN RAKYAT?????


PERGH!!!! Baru Omakkau tahu...Kesenangan rakyat ditentukan oleh BN beb!!!!

Dengan program BR1M,KR1M,BB1M,SL1M,PR1MA semua rakyat terus menjadi senang lenang.. Tiada rakyat yang miskin papa kedana dinegara kita.

Dahsyat dan berhantu sungguh buah fikiran Najib Razak...Dengan RM500, RM200 dan RM100 semua rakyat yang menerimanya sudah dikategorikan sebagai warga yang senang lenang..CAYALAH SAMA LU UMNO/BN.

Tiada negara dalam dunia boleh buat apa yang UMNO/BN lakukan.. SIFAR MISKIN PAPA KEDANA..Negara SERATUS PERATUS RAKYAT KAYA RAYA SENANG LENANG.

Sudah tiba masanya Ommakau cadangkan Jabatan Kebajikan Masyarakat ditutup!!!!!!

2 comments:

  1. Macai kata "xmalu ambik br1m yg kerajaan bn bg"..
    Aku kata "br1m bayar guna lhdn. Lhdn lak dpt duit dr cukai yg RAKYAT Malaysia bayar. Ko igt ahli/penyokong bn je yg bayar cukai??" Duit rakyat tp bn plak yg dpt nma.. apa pn xboleh..

    ReplyDelete
  2. Allah yang menentu rezeki seseorang. Mana ularmak2 umno, tak tegurkah..Kak masitah mana pi, dok tengah kempen nak jadi calon jugak kah... Boleh jatuh kafir kalau lagu nei..

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...