Thursday 17 January 2013

LISTEN...LISTEN..LISTEN... BILA DIUGUT AKAN DISAMAN KERANA MEMFITNAH KONONNYA TGNA BERI TANAH RIBUAN EKAR DIGUA MUSANG DEMI JAWATAN MB PERAK DISERAHKAN KEPADA PAS, BLOGGER UMNO PISAU NET TERUS BUAT PEMBETULAN!!!!!!Sebelum ini diheboh-hebohkan kononnya YAB Tuan Guru Dato' Bentara Setia Nik Abdul Aziz Nik Mat memberikan rasuah berupa tanah kepada pemimpin DAP Perak untuk ditukar dengan jawatan Menteri Besar kepada YB Ir Nizar Jamaluddin.

Fitnah ini berasal dan dikutip dari blog pisau.net.

Kenapa apabila pisau.net menarik balik fitnahnya, media massa milik UMNO/BN senyap seribu bahasa???

Mengapa tidak pula membuat penyiaran penarikkan balik fitnah tersebut?

Seperti sedia maklum kedua pemimpin DAP telah memberi amaran tegas, jelas dan keras untuk ambil tindakan saman keatas tuan punya blog pisau.net kerana memfitnah mereka sampaikan menawarkan RM1000 kepada siapa yang boleh mendedahkan maklumat peribadinya.

Jelas sekali blogger UMNO memang kaki fitnah. Sudah terlihat contoh bagaimana rakan-rakan bloggernya kena heret ke Mahkamah sampaikan terpaksa membuat permohonan maaf.

JANGAN INGAT PAKATAN RAKYAT LEMAH DAN GUNDAH... KAMU FITNAH KITA JUMPA DIMAHKAMAH DAN TERIMA PADAH.

1 comment:

  1. Tak heran pun kalau mulut bau longkang pasar chow kit tak kanlah perkataan baik akan keluar atau ditulis. Contoh terbaik manusia tidak yakin dengan pembalasan hari kebangkitan!!!

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...