Tuesday 27 August 2013

KISAH YANG TIDAK AKAN JUMPA DI AKHBAR UTUSAN DAN BERITA HARIAN ..... MANGSA TEMBAK RAMBANG MENERIMA KUNJUNGAN EXCO KERAJAAN NEGERI PR PULAU PINANG!!!!


Semalam Exco Kerajaan Negeri Pulau Pinang yang memegang portfolio Pertanian & Industri Asas Tani, Pembangunan Desa dan Kesihatan YB Dr Afif Bahardin telah mengunjungi ketiga-tiga mangsa temkan rambang di Hospital Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Dalam lawatan tersebut beliau telah diberi taklimat dan maklum balas oleh Pegawai Perubatan, Dr. K. Sintu serta meneliti sendiri keputusan dari filem sinar X yang memaparkan posisi peluru yang masih terbenam didalam salah satu peha mangsa tembakkan tersebut.

Semoga lawatan Dr Afif Bahardin bakal memberi suntikan kepada mangsa-mangsa agar terus kuatkan semangat agar cepat semboh seperti sedia kala.

4 comments:

 1. exco penaung dan bapak angkat kpd kongsi gelap yg ahlinya yang kena tembak.kenalah lawat.kang bulan2 tak masyuk..

  ReplyDelete
 2. Rsn rayer tu sapa ??
  Bukan main marah lagi dia bila pokis tumpaskan penjenayah bersenjatapi.siap salahkan polis lagi...
  Mmg patu pon puak ti pi lawat mangsa tambak tu kan kan kan....

  ReplyDelete
 3. Kih.kih.kih.kih.yg maner dah madey gazetkan sebagai bodohpiang tu,usah ler nak komen.buat kitaorang gelak jer bila melihat komen bodohpiang tu.kih.kih.kih.jika udah digazetkan bodohpiang baik dok diam diam.kih.kih.kih.kih.malu nyer bila pimpinan gazetkan ahli nyer bodohpiang.tak pernah terjadi isu nie diserata dunia kecuali umporno Malaysia.kih.kih.kih.kih.kih.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anon2052 hah dh kena dh tu pada ko ni dh kena tipu dengan siketua penipu.dh lah bodoh dungu di perbodohkan lagi oleh si ketua penipu.maka jadilah ko macai bengong.
   Jawab cai jangan x jawab cai

   Delete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...