Tuesday 16 October 2012

BIAR GAMBAR MENJADI SAKSI BERBICARA!!!!.... CERAMAH ANJURAN PEMUDA UMNO NEGERI SEMBILAN DI SIMPANG DURIAN, HAMBAR, LENGGANG, TIADA SAMBUTAN DAN KERUSI KOSONG TANPA PENGHUNI!!!!Lihat dengan mata kepala sendiri dengan gambar-gambar sebagai saksi dan bukannya berbicara pakai air liur basi.

Bukan nak mengata atau mencaci tetapi ini adalah realiti.

Gambar-gambar dirakam ketika penceramah utamanya Lokman Noor Adam, Exco Pemuda UMNO Malaysia sedang menyampai pidatonya.

Ceramah Pemuda UMNO di Simpang Durian, Negeri Sembilan malam ini 16hb Oktober 2012, cukup-cukup hambar, sunyi sepi dan lenggang. Banyak kerusi kosong tanpa penghuni seolah-olah yang hadir mendengar ialah makhluk-makhluk halus dan bunian.

Butir-butir ceramah seperti biasa... mengguna pakai apa yang diberikan oleh JASA.

Kisah DAP nak jadikan Kristian sebagai agama rasmi, Soros membiayai dana PR dan maukan DSAI jadi Perdana Menteri boneka selain memfitnah DSAI kaki liwat dan zina.

Simpang Durian ini difahamkan terletak dalam daerah Jelebu @ Kuala Klawang dimana ahli parlimennya Rais Yatim.  JASA salah satu Jabatan yang terletak dibawah Kementeriannya dan Lokman Noor Adam adalah seorang yang dilantik bergaji sebagai Ahli Pemikir JASA.

SEBAB ITU JANGAN KITA RASA HAIRAN DAN PELIK MENGAPA NAJIB RAZAK SAMPAI SEKARANG TAK BERANI NAK BUBARKAN PARLIMEN WALUPUN GULA-GULA PRU DALAM BAJET 2013 TELAH DIUMUMKAN.

PETANDA RAKYAT SUDAH BERTEKAD MAUKAN UMNO/BN DIUBAH DARI PARTI PEMERINTAH KE-PARTI PEMBANGKANG SELEPAS PRU 13 NANTI...ITU SUDAH MUKTAMAD!!!


UMNO TUMBANG.. ISLAM DAN MELAYU GEMILANG... UMNO REBAH ISLAM DAN MELAYU BERDIRI GAGAH DENGAN MEGAH....UMNO TERSUNGKUR LEBUR.. RAKYAT BERSYUKUR.

4 comments:

 1. Iyolah, kok ceramah pemuda pakatan ni mau molempah ruah ni..ish..ish..kesianya pemuda UMNO

  ReplyDelete
 2. Orang ramai datang ceramah PR nak hiburkan hati sbb ada lawak jenaka.Ceramah be enddd pulak nak dengar wasiat sebelum dacing dimakan cacing.Jadi tak perlu ramai nanti ada yg bersedih sebelum dikapankan. kalau lawak jenaka mestilah ramai yg terhibur........

  ReplyDelete
 3. kesian nyer pemuda amno..eh umno xda sambutan

  ReplyDelete
 4. Ini gamba baru nak mula datang.......tak nampak bas susun tepi jalan.....nak buat Cerita patut jangan bohong. Ini semua keja Melayu UMNO......

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...