Saturday 20 October 2012

WALAUPUN LOKASI CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS DI MELAKA,DI PINDAHKAN SAAT-SAAT AKHIR ATAS CAMPUR TANGAN PIHAK TERTENTU NAMUN SAMBUTAN DIBERIKAN TETAP MERIAH DAN MEMBERANGSANGKAN!!!!!!..WARGA KITA SOKONG ULAMAK!!!!


BIAR GAMBAR SEBAGAI SAKSI BERBICARA!!!
Ceramah Ustaz Azhar Idrus malam tadi, pada mulanya dijadual di Masjid Nurul Hidayah @ Madjod Lapangan Terbang di Batu Berendam, Melaka terpaksa di pindahkan saat-saat akhir kerana sebab-sebab tertentu.


Namun ramai menjangkakan ada campurtangan golongan "syaitan yang dikenali" yang rasa terancam dengan pengaruh Ustaz Azhar Idrus dalam menarik audien, terutamanya golongan anak muda.

Rakyat yang semakin celik agama sudah pasti sokongan terhadap parti UMNO makin berkurangan.

Lokasi baru kuliah maghrib Ustaz Azhar Idrus telah berpindah ke  Madrasah Ar-Rahmah, Solok Gaung, Air Molek, Melaka.

Walaupun perubahan lokasi dilakukan secara tergesa-gesa dengan niat mau menyekat kehadiran orang ramai namun sambutan yang diberikan adalah diluar jangkaan sekali.

Bayangkan jika lokasi tidak diubah... Sudah pasti lebih ramai yang hadir.

Lagi disekat lagi rakyat mau dekat dengan ulamak.

YANG MAU DEKATKAN DIRI DENGAN ULAMA DIHALANG.. YANG MAKI HAMUN ULAMAK DAN PERSENDA HUKUM ALLAH SWT, UMNO DAN PARA "ULAMAK" NYA PAKAT DIAM!!!!!


LOKASI CERAMAH BOLEH BERPINDAH TAPI SOKONGAN RAKYAT TERHADAP ULAMAK TIDAK AKAN BERHIJRAH DAN BERUBAH... TAKBIR!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...