Tuesday 30 October 2012

FAKTA TIDAK BERDUSTA!!!!!...BUKTI NYATA PEMIMPIN UMNO, BERIYA-IYA MAUKAN SINGAPURA BERPISAH DARI MALAYSIA!!!!

JIKA MAUKAN PAPARAN YANG LEBIH JELAS DAN BESAR, SILA KLIK PADA FOTO.
Perutusan surat antara Tunku Abdul Rahman Putra Perdana Menteri Malaysia yang Pertama merangkap Presiden UMNO dengan Timbalan Perdana Menteri Singapura, Dr Toh Chin Chye menjelaskan faktav betapa pemimpin UMNO yang beriya-iya maukan Singapura berpisah dari Malaysia atas alasan "keselamatan" konon.

Peliknya bila sudah berpisah, negara itu dijadikan "punching bag" bagi UMNO untuk meraih simpati dan undi rakyat.

Sendiri yang serah negara kepada PAP, Lee Kuan Yew lepas itu dok canang kata macam-macam.

Tapi adakah Singapura menjadi mundur tanpa UMNO?

Adakah Singapura menjadi negara bankrap dalam masa tempoh 3 bulan berpisah dari Malaysia?

Sebab itu kadangkala admin berasa kesian dengan Mak Cik-Mak Cik Felda, warga bani Melayu di kampong-kampong dan luar bandar amat muda kena tipu pasal isu ini.

Amat nyata dan terbukti. tanpa UMNO negara itu akan jauh lebih makmur, kaya dan maju. Ini realiti tiada siapa boleh nafi.

Begitu juga dengan negeri-negeri yang diperintah Pakatan Rakyat disini waktu kini.

UMNO BERKUBUR NEGARA KITA PASTI AKAN LEBIH MAJU, AMAN DAN MAKMUR.

UMNO TUMBANG, ISLAM DAN MELAYU GEMILANG.

UMNO TIADA, PASTI ISLAM DAN MELAYU TIDAK DIHINA.

4 comments:

 1. dimana Umnooo kuat...disitulah kebanyakannya melayu merempat...ini fakta bukannya auta..Umnoo mmg nak bangsa melayu menjadi bangsa yg meminta2..

  ReplyDelete
 2. Selama ni kita ditipu..kebenaran pasti akan terungkai sikit masa lagi...percayalah generasi kemudia semua pasti akan melaknat umno!!!!! Percayalah!!!

  ReplyDelete
 3. UMNO tu wakil kolonial...
  seusianya 60 tahun kononya (walhal telah dibatalkan pendaftaran UMNO asal pd 1998) maka sebab itu lah ramai spesis2 Umat Melayu Naif Otak nya yg kini melata di bumi Malaysia sekarang ni!
  Kita tidak menolak jasa2 & pembangunan2 yg tlah mereka rintis sebelum2 ni namun mereka tidak boleh lepas lari dri mengakui & memikul tangungjawab diatas kerosakan2 & kemungkaran yg mereka bina seusai usianya.
  Kebobrokan sistem negara yg semakin kronik & kebejatan perangai pemimoin2 nagara yg amat membimbangkan mutakhir ini adalah dosa2 Umat Melayu Naif Otak nya kpd agama, bangsa & negara kita yg patut dicegah sebelum semakin parah!
  UMNO Be End tidak mungkin mampu utk merungkai permasalahan negara kerana mereka lah master mind nya. Batang tuboh UMNO Be End telah terlilit & terbelit dgn segala macam kemungkaran ciptanya. Adalah amat mustahil UBN dpt keluar dri belengu tersebut!
  Ayuh ubah sebelum parah! Pecahkan fatwa kurafat "hanya UMNO yg boleh menjaga Melayu" Nyahkan hegemoni "Hanya Be End yg Boleh Membela Agama Bangsa & Negara"
  Pilih la ABU Asalkan Bukan UMNO utk bersama2 menyingkirkan Umat Melayu Naif Otak nya! Menangkan Pakatan Rakyat (PR) utk bersetuju memilih Be End jdi pembangkang di Parlimen selepas PRU 13 nanti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ye betulll... di sokong 110% dari diriku yg sayangkan negare malaysia... nyah kan UBN..

   Delete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...