Friday 16 November 2012

BERITA GEMBIRA UNTUK RAKYAT PERLIS!!!...UMNO PERLIS BERGOLAK KENCANG!!!!!...KETUA PEMUDA UMNO PERLIS LETAK SEMUA JAWATAN DISANDANGNYA DALAM UMNO!!!!!Ketua Pemuda Umno Perlis, Mohsin Yusoff mengumumkan akan melepaskan semua jawatannya di dalam Umno, mengatakan dirinya sudah penat dengan semua tanggungjawabnya di dalam parti.

Beliau membuat keputusan itu semalam, dan akan menyerahkan surat peletakan jawatan kepada Presiden Umno Datuk Seri Najib Tun Razak dalam masa terdekat.


“Saya berasa penat menanggung beban dalam pentadbiran di bahagian cawangan, bahagian dan peringkat negeri.


“Terlalu banyak tanggungjawab yang saya pikul, jadi saya sudah penat,” katanya.


Beliau bagaimanapun berkata, beliau tidak keluar dari Umno sebaliknya membantu jentera parti menghadapi pilihan raya akan datang.


“Saya ingin memberi peluang kepada orang lain untuk memimpin, ini adalah masanya untuk ahli Pemuda Umno Perlis untuk berdikari.


“Umno Perlis sentiasa mempunyai barisan untuk memimpin.

“Dan saya akan terus menjadi ahli Umno dan terus berjuang untuk Umno,” katanya lagi.


Beliau berkata, beliau tidak mahu memegang banyak jawatan, kerana ia hanya membawa keburukan sekiranya tidak mampu untuk memikul semua jawatan.


“Saya berharap semua ahli Umno akan teruskan perjuangan, jangan berjuang hanya kerana jawatan,” kata Mohsin lagi.


Mohsin semalam meletakkan status di Facebooknya, “hari ini saya mengambil keputusan untuk meletakkan semua jawatan dalam Umno”....M'SIAN INSIDER.


SEMAKIN BERCELARU DAN BERKECAMUK UMNO PERLIS KINI...DIKHABARKAN MEMPUNYAI SEKURANG-KURANGNYA 4 KEM.....KEM MB PERLIS ISA SABU.. KEM MANTAN MB PERLIS SHAHIDAN KASSIM,  KEM MANTAN MENTERI KABINET MERANGKAP MANTAN SETIAUSAHA AGUNG UMNO  RADZI SHEIKH AHMAD DAN KEM ADIK RAJA PERLIS....

PETANDA PERLIS BAKAL JATUH KETANGAN PAKATAN RAKYAT P[ADA PRU 13 NANTI.

PERLIS SUDAH BUKAN LAGI DEPOSIT TETAP UMNO/BN!!!!!.

TANYA SAMA NAJIB MENGAPA KAU GOYANG.... NANTI JAWAB NAJIB.. PERLIS PUN DAH NAK HILANGGGGGGG..

2 comments:

  1. Ke dah bahang banyok pitih & rete bende rakyat. Kenyang boye gitu.

    ReplyDelete
  2. dah konyang bonar lar tuu...

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...