Tuesday 20 November 2012

BILLBOARD JANJI KERAMAT PAKATAN RAKYAT YANG MEMENINGKAN KEPALA NAJIB DAN UMNO SAMPAI NAIK ANGIN SATU BADAN...TERPACAK GAGAH DILEBUH RAYA PLUS!!!!!.Billboard Parti KeADILan Rakyat Keadilan diKM 383.4. Lebuhraya PLUS Utara-Selatan menuju Utara sebelum R&R Behrang.

Janji PKR/PR dimana hari ini menang PRU dalam tempoh 24 jam harga petrol, disel dan gas cecair akan turun diseluruh negara.

Tak tahulah kalau boleh bertahan lama billboard ini berdiri gagah dilokasi sebab sudah pasti akan ada arahan dari UMNO kepada PLUS supaya billboard ini dicabut atau dirobohkan.

Yang pastinya hampir semua rakyat sudah tahu akan janji bakal ditepati PKR/PR ini..JANJI KERAMAT .

PAKATAN MENANG RAKYAT SENANG.

3 comments:

 1. setakat janji mcam2..letak banner besar2..ingat aku PERCAYA??? BULLSHIT PAKATAN KEHANCURAN!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Umngok ader ke...kalu takde..baik ko DIAMMMMMMMMMMMMMMMm

   Delete
 2. Siapa nak percaya!! Siapa nak percaya Mat Bangla ada ic, minah InDon ada ic, orang Sulu ada ic, orang paki tawau ada ic, orang melayu champa ada ic, siapa nak percaya. AKU PERCAYA!!!!!

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...