Sunday 18 November 2012

BERITA YANG DISOROKKAN OLEH SEMUA MEDIA ARUS PERDANA!!!...KUBU KUAT UMNO DISABAH SUDAH PECAH BERDERAI!!!!!...213 SERTAI PKR!!!!...SABAH SAH TUMBANG KEPADA PAKATAN RAKYAT!!!!!... NAJIB SUDAH GOYANG!!!!TERKINI! Kubu Umno Pecah Lagi! 213 Sertai KEADILAN!

Gelombang perubahan berterusan di Sabah kian sukar dibendung sekaligus menyaksikan rakyat negeri ini kian beralih arah kepada Pakatan Rakyat.

Buktinya, seramai  213 orang ahli Umno dan Barisan Nasional (BN) merangkumi empat buah parti iaitu Parti Bersatu Sabah (PBS), Parti Bersatu Rakyat Sabah (PBRS), Umno dan Parti Pasokmomogun Kadazandusun Murut Bersatu (UPKO) telah mengisytiharkan dengan rasminya menyertai Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) Cabang Tenom.

Mereka telah menandatangani secara TELUS DAN TERBUKA borang penyertaan tanpa ada paksaan dari sesiapa dalam majlis itu, malam tadi.

Halik Zaman ketika mengalu-alukan penyertaan bekas ahli parti BN ke dalam KEADILAN Cabang Tenom bermakna sudah sebilangan besar rakyat Tenom menolak BN yang mereka anggap parti kuno yang sudah tidak berfungsi membela nasib rakyat khasnya rakyat Tenom dan seluruh rakyat Malaysia amnya.


TANYA SAMA NAJIB MENGAPA KAU GOYANG... NANTI JAWAB NAJIB SABAH DAH NAK HILANGGGGGGG..

LAGI PAKATAN RAKYAT DAN KEPIMPINANNYA DISERANG LAGI RAKYAT BERDUYUN MENYEBERANG.....LAGI PR DIFITNAH LAGI BERTAMBAH RAMAI RAKYAT BERHIJRAH.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...