Tuesday 20 November 2012

WE DON'T WANT FREE BURGER..WE WANT FREE GAZA!! LIHAT PERBEZAAN McD MALAYSIA DAN McD LUAR NEGARA!! OH MALAYSIA TANAH AIRKU!!!


AMAT MEMALUKAN!!!.... Ada segelintir warga kita sanggup berdiri panjang dibawah matahari terik hanya nak rebut sekeping Mc Egg yang diberi secara percuma oleh rangkaian Restoran McDonald. sedangkan warga luar. warga kafir yang makan daging babi, minum arak dan bela anjing sanggup memboikot sambil berdemo didepan Restoran MacDonald semata-mata bantah dan benci tindakan zalim Israel Yahudi Laknatullah keatas rakyat Palestine!!!!

Dimanakah maruah dan harga diri kita yang mengaku Islam?

Apakah sekeping burger yang paling murah di Restoran McD sudah boleh membeli jiwa dan maruah diri kalian!!!!!

Cukup memalukan!!!!!! Kebulur macam dah tak makan 10 hari gelagat dan perangai kalian!!!!..Macam tak pernah makan burger telor  @ Egg Banjo.

Jikalah negara kita kena serang dengan pihak musuh, jangan harap mereka yang berdiri beratur panjang dibawah matahari terik ini akan sanggup sama-sama mempertahankannya.. JANGAN NAK MIMPI DAN JANGAN NAK HARAP!!!!

1 comment:

  1. kita di sini pantang benda free, tibai ja. dia orang tak fikir, mcd tu tgh menyambut kematian berpuluh kematian orang Islam di Gaza akibat serangan israel. apa punya melayu.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...