Tuesday, 21 October 2014

LEE CHONG WEI GAGAL DALAM UJIAN DADAH SEMASA KEJUARAAN DUNIA COPENHAGEN?????Persatuan Badminton Malaysia (BAM) semalam mengatakan pemain badminton utama negara gagal dalam ujian rawak dadah yang dijalankan semasa Kejuaraan Dunia di Copenhagen pada Ogos, lapor The New Straits Times Online hari ini.

Tiada nama yang disebut namun akhbar tersebut melaporkan BAM dan "pihak yang terlibat" dimaklumkan semasa Sukan Asia (Asian Games) baru-baru ini di Incheon, Korea.

Pemain badminton nombor satu negara, Datuk Lee Chong Wei memenangi pingat gangsa bagi Malaysia dalam sukan badminton di Incheon baru-baru ini.

3 comments:

 1. Tak dan rehat.. Lcw pekena tongkat ali tp sangkut urine pulak

  ReplyDelete
 2. Biasalah Omak kau...
  Dalam ubat yang diambil, kadang kala ada kandungan dadah (entah apa nama) yang kita sendiri tidak menyangkanya.
  Benda ni dah selalu berlaku kepada ramai ahli sukan, bukan sahaja ahli sukan di negara kita tetapi turut dirasai oleh ahli sukan dari seluruh dunia.

  Tindakan yang perlu dilaksanakan ialah doktor pasukan atau ahli psikatri yang turut sama dengan ahli sukan tersebut perlulah memastikan ubat yang diambil benar2 bersih daripada dadah tersebut.

  ReplyDelete
 3. Makan laa sekilo steroid pun takpe-takkan bole kalahkan Lin Dan-bagi la steroid kat skuad badminton negara bila ada perlawanan-sama je resultnya-kalah kepada skuad badminton china-

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...