Thursday 8 December 2011

JAWAPAN TUAN GURU NIK AZIZ KEPADA FITNAH PUTAR BELIT UMNO MENGENAI SAMAKAN DIRINYA DENGAN NABISehari dua ini, hangat juga cerita Ustaz Budak yang didakwa berceramah dan mengaitkan saya, kononnya saya "Nabi." Ada pihak pula yang 'putar' dalam internet tentang ceramah itu. Justeru ada bemacam-macam ulasan.
Saya turut menjawab perkara ini bila ditanya wartawan. Di sini saya ulangi:

"Saya hendak jawab begini, kalau orang menyamakan saya dengan Nabi adalah kufur. Sama juga, orang Islam tolak Islam, ia kufur. Sama ada tolak Islam itu diganti dengan demokrasi atau kebangsaan. Serupa jugalah."

1 comment:

  1. Ramai yang tak sedar kerana ghairah berpolitik, suka memfitnah dan meracau sehingga aqidah tergadai. Tak kira siapalah. Itu yang dicakap solat tak dapat pahala!!! Yang pastinya lepas pilihan raya ni ramai yang meroyan kerana hilang kontrak, hilang lesen, hilang bini, hilang kereta, hilang rumah dan hilang maruah dan yang teruknya hilang aqidah

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...