Thursday 22 December 2011

SAIFUDDIN ABDULLAH TAKUT NAK BERJUMPA DENGAN "MAHASISWA PRO UMNO"...BACUL!!!!!Siswa pro-A enggan bertemu Saifuddin
Timbalan menteri pengajian tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah berkata kumpulan pelajar pro-Aspirasi yang berdemonstrasi di hadapan bangunan kementeriannya semalam enggan untuk mengadakan pertemuan dengannya hari ini.
Katanya, jemputan berkenaan telah disuarakan oleh setiausaha sulit kanannya, Mohd Nazri Noh ketika menerima memorandum kumpulan pelajar itu semalam.
"Beliau juga memaklumkan kepada mereka bahawa saya menjemput mereka mengadakan pertemuan di Parlimen pada jam 12.15 tengahari ini, tetapi ditolak," katanya lagi.
Tambahnya, beliau juga menerima satu lagi memorandum daripada kumpulan pelajar terbabit, termasuk presiden Aspirasi, Mohd Shahar Abdullah, ketika pertemuan dalam satu program debat di Universiti Putra Malaysia pada malam tadi.

"Pertemuan itu berlangsung dalam tempoh yang singkat sahaja dalam suasana mesra di mana kami bersalaman sambil tersenyum," katanya.

SAH SEKARANG SIAPA BERSIKAP PENAKUT BACUL DAN DAYUS.. SEKADAR MENJERIT,MEMEKIK,MELAUNG,MEMEKAK SAMPAI PECAH ANAK TEKAK MENDESAK TETAPI BILA DIAJAK UNTUK BERTEMU TAKUT DAN TERUS MENOLAK...PASTI YANG KAKI LAGAK SAMSENG TAIK MINYAK INI MEMPUNYAI DARAH UMNO TULEN...BERANI DARI JARAK JAUH BILA DIHAMPIRI TERUS LARI LINTANG PUKANG MENYOROKKAN DIRI...TIADA KUALITI SEBAGAI PEJUANG.. SEKADAR MEMEKIK DEMI SEDIKIT IMBUHAN WANG...PERANGAI YANG MEMALUKAN WARGA MAHASISWA... CUBA JEMPUTAN ITU DIHULURKAN KEPADA KUMPULAN SOLIDARITI MAHASISWA MALAYSIA...SUDAH PASTI DISAMBUT DENGAN TANGAN TERBUKA DAN BERLAPANG DADA... ITULAH PERBEZAAN SIKAP DAN SEMANGAT JUANG MAHASISWA YANG PRO-UMNO DENGAN  PRO-PAKATAN RAKYAT.

1 comment:

  1. mereka masih amatur lagio,, bila dha pro nanti baru lah berani habis ,,, mcm berani babi gila hahhahah

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...