Tuesday 20 December 2011

PERKASA AKAN PASTIKAN SEMUA WARGA BANI MELAYU TIDAK AKAN KELUAR MENGUNDI PADA PRU 13 NANTI KERANA PENGGUNAAN DAKWAT KEKAL!!!!


PERKASA NAK PASTIKAN UMNO TUMBANG PADA PRU 13 INI GARA-GARA SPR NAK GUNA PAKAI DAKWAT KEKAL...

INI BUKAN UGUTAN.. INI BUKAN MAIN-MAIN.. INI SERIUS...

MASA DEPAN MANA-MANA PARTI MELAYU TERUTAMANYA UMNO TERLETAK DITANGAN PERKASA.... 

TANPA PERKASA UMNO AKAN LONGLAI LESU... 

ITULAH KEHEBATAN DAN KEISTIMEWAAN PERKASA....

UMNO SUDAH PASTI AKAN TUNDUK ATAS KEHENADAK DAN KEMAHUAN PERKASA...

CONTOH TERBAIK DALAM ISU INTERLOK DAN NAMEWEE....

DENGAN DESAKKAN PERKASALAH MAKA NAMEWEE DIHALAU DARI NEGARA INI..

NAMEWEE DIHARAMKAN PIJAK DIPARLIMEN....HASIL KERJA NAMEWEE DALAM BENTUK FILEM DIPADAMKAN....

BEGITU JUGA BUKU INTERLOK...KEMENTERIAN PELAJARAN DENGAN MENTERINYA MUHYIDDIN YASSIN LANGSUNG TAK AMBIL PORT UGUTAN DARI MIC DAN NGO-NGO INDIA...

BUKU INTERLOK KEKAL DIJADIKAN BAHAN SILIBUS PADA TAHUN DEPAN...

SUARA PERKASA ADALAH SUARA KESELURUHAN SUARA BANI MELAYU...

MASA DEPAN MELAYU TERLETAK DITANGAN PERKASA TERUTAMANYA PRESIDEN IBRAHIM ALI...

IBRAHIM ALI BATUK AKAN BERLAKU TSUNAMI....DON'T PLAY PLAY DENGAN DIA...

PANGLIMA JIHAD AGUNG MELAYU.. SANGGUP MATI BERMANDIKAN DARAH BERTEMPUR DENGAN PENGANUT KRISTIAN....

RAKYAT MELAYU AKAN SENTIASA SEHIDUP SEMATI DENGAN PERKASA...

RAKYAT MELAYU AKAN AKUR APA JUA PERINTAH DAN TITAH PERKASA....Perkasa: Melayu tidak akan keluar undi jika SPR guna dakwat kekal

KUALA LUMPUR, 20 Dis – Perkasa menolak keputusan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) yang semalam mengumumkan akan menggunakan dakwat kekal pada pilihan raya umum ke-13 atas alasan orang Melayu tidak akan keluar mengundi selain mendakwa ia bertujuan mengurangkan peratusan pengundi kalangan kaum itu kelak.
Sehubungan itu, Setiausaha Agung Perkasa Syed Hassan Syed Ali berkata, pihaknya yakin penggunaan dakwat kekal akan membawa negara ke belakang.
Selain itu kata beliau, Perkasa percaya ramai pengundi Melayu tidak akan keluar mengundi jika penggunaan dakwat kekal diteruskan.
Semalam SPR mengumumkan bahawa semua pengundi wajib dicalit dengan dakwat kekal dan sekiranya mereka enggan berbuat demikian, maka pengundi terbabit tidak akan diberikan kertas mengundi.
Langkah itu seiring dengan syor jawatankuasa pilihan khas Parlimen berhubung penambahbaikan proses pilihan raya.
“Adalah memalukan negara yang jauh lebih maju dari negara-negara membangun lain mahu menggunakan dakwat kekal dalam pilihan raya umum.
“Malaysia bukan negara seperti Somalia, Bangladesh, Pakistan, Afghanistan, Kemboja dan lain-lain negara mundur yang rekod pengenalan diri masih tidak canggih, yang menggunakan kertas biasa dengan maklumat peribadi tulisan tangan. Memalukan,” katanya.
Syed Hassan juga mendakwa Perkasa percaya gesaan untuk penggunaan dakwat kekal adalah daripada pihak yang sebenarnya tidak mahukannya juga tapi oleh kerana ia cara untuk membuatkan orang Melayu dan Islam tidak mahu keluar mengundi.
“Siapa yang untung jika orang Melayu tidak keluar mengundi? Saya sendiri kemungkinan besar tidak akan keluar mengundi jika kekal dengan penggunaan dakwat kekal.
“Dan, kemungkinan ramai ahli Perkasa tidak keluar mengundi juga. Siapa yang akan terasa rugi jika ramai ahli Perkasa dan orang Melayu lain tidak keluar mengundi?” katanya.
Oleh itu kata beliau, kerajaan perlu berfikir dengan sebaik-baiknya keputusan penggunaan dakwat kekal pada pilihan raya umum ke-13
HEBAT SUNGGUH PERKASA...HIDUP PERKASA... HIDUP IBRAHIM ALI..

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...