Friday 16 December 2011

ANWAR IBRAHIM AKUI DIRINYA ADALAH EJEN ASING DAN SAHKAN PERTUDUHAN TUN M SELAMA INI!!!!!!


Dr M didakwa pernah minta bantuan Bank Dunia
Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim membuat dakwaan mengejutkan terhadap 'bekas mentornya' Dr Mahathir Mohamad bahawa bekas perdana menteri itu ada menulis kepada Bank Dunia untuk bantuan dana semasa krisis kewangan 1999.

Dalam usaha membuang gelaran "agen AS" terhadapnya, Anwar  berkata, pada tahun 1993, beliau juga pernah menulis kepada Bank Dunia atas kapasitinya sebagai menteri kewangan ketika itu untuk menolak bantuan kewangan.

NONEKatanya, walaupun beliau mempengerusikan jawatankuasa pembangunan Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF) dan Bank Dunia, beliau berpendapat Malaysia tidak memerlukan dana itu.

Bagaimanapun, dakwanya lagi, pada 1999, Mahathir menulis kembali kepada presiden Bank Dunia dan merayu untuk dana dan pinjaman.

Beliau mendedahkan perkara itu ketika menyampaikan ucap utama dalam dalam majlis makan malam membincangkan Program Tranformasi Ekonomi (ETP) malam tadi yang antaranya turut dihadiri wakil kedutaan asing..

AKHIRNYA TERBONGKAR JUGA SIAPA YANG SEBENARNYA EJEN ASING DAN MELUTUT KEPADA BANK DUNIA MINTA DANA BANTUAN...

GUNAKAN ISTILAH EJEN ASING DAN NEGARA ASING CUKUP DENGKI DAN IRI HATI ADALAH SANTAPAN TETAP TUN M NAK SERANG MANA-MANA MUSUH POLITIKNYA... 

UNGKAPAN ITU KINI DIGUNA PAKAI PULA OLEH ANAKNYA MUKHRIZ MAHATHIR SEMASA PERHIMPUNAN AGUNG UMNO BARU-BARU INI...

ISTILAH EJEN ASING DAN NEGARA ASING DENGKI DAN IRI HATI MUNGKIN TERPAKAI KEPADA RAKYAT YANG TAK MAMPU NAK BERFIKIR....

JANGANLAH INGAT SEMUA RAKYAT NI MACAM OTAK PARA PERWAKILAN UMNO DI PERHIMPUNAN AGUNG UMNO....KEBENARAN ITU PAHIT... KEADILAN ITU PERIT.. PERJUANGAN ITU SAKIT...RAKYAT BENCI UMNO... ANAK-ANAK MUDA TOLAH UMNO...RAKYAT BERSAMA PAKATAN RAKYAT... UMNO IS DEAD...PR GANTI BN

1 comment:

  1. Jom dapatkan perfume dari serendah RM12.00 hanya di https://www.facebook.com/arissafragrances

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...