Friday 28 September 2012

BANNER TERBAIK!!!!!... KENA BACA EVERYTIME!!!Pada admin ini adalah antara banner terbaik yang dihasilkan pernah admin lihat.

Sepatutnya digantung merata tempat diseluruh negara.

6 comments:

 1. wahai cik Hanisya Abdul Hamid, henti la kamu jadi barua / pecacai / balachi pr penipu rakyat ni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Betul jugak ye baik jadi barua dan balaci pencacai UMNO untung untung boleh kaya, rasuah san rasuah sini, tipu sana tipu sini,macam projek lembu...

   Delete
 2. Halo anon 17:11, nape ,takut ke baca banner tu, ni la umno sebut mati je takut,maklum la syaitan yg dikenali ermm

  ReplyDelete
 3. Lebih baik jadi barua / pencacai / balachi umno..boleh dapat duet..bulan2 makan suap..betul x? So lpas ni mintak2 la blog omak kau tulis artikel mgenai janji2 manis umno, biar termuntah sume rakyat2 malaysia ni..

  ReplyDelete
 4. Sama-samalah kita sebarkan iklan ini patut diletakan dimana-mana terutamanya di bilek-bilek mesyuarat.

  ReplyDelete
 5. Omak ko teruskan berjuang. Ader ke banner solat pun dia bengkek. Tapi itulah perjuangan yang UMNO nak...perjuangan menjahilkan rakyat. Apabila rakyat jahil, jauh dari agama, maka mereka akan pilih UMNO. Rakyat yang ditarbiyah oleh Islam PASti akan kembali pada perjuangan yang benar.

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...