Friday 14 September 2012

"PAHLAWAN" UMNO BALING CAT BAS MERDEKA RAKYAT TEMPOH HARI ADALAH PESALAH TEGAR TRAFIK!!!Rupa-rupanya simamat yang berlagak "pahlawan" yang hanya berani melontar cat kearah bas Jelajah Merdeka Rakyat di Jasin tempoh hari adalah pesalah trafik tegar!!!!

Antara kesalahannya ialah:- tiada lesen memandu yang sah, tiada cukai jalan dan insuran perlindungan, parking kereta sesuka hati, pandu melebehi had laju, langgar lampu isyarat dan buat modifikasi kepada kenderaan.

MELAKUKAN KESALAHAN TRAFIK SEJAK TAHUN 1999.

JUMLAH SAMAN TERTUNGGAK YANG GAGAL DIJELASKAN : RM1930.00 ( SATU RIBU SEMBILAN RATUS DAN TIGA PULUH RINGGIT )

PERGH!!!!!!....patutlah mamat ini dijulang dan disanjung oleh UMNO sebagai "pahlawan".. Mencapai tahap kriteria yang diinginkan oleh UMNO beb!!!!!

1 comment:

  1. Ini lagi satu generasi LOT yg buat hal..itu hari ada sorang kagi ygtunjuk punggung pd PM..Generasi LOT (low-order thinking) ada banyak lagi bersepah dlm negara. Ambil bidang Industri Kreatif di kolej..umur dewasa..perbuatannya tak rasinonal,jijik..tak matang lagirupanya. Kenapa trend bilangan generasi LOT makin ramai..ada yg otak geliga..wajah jelita..kelulusan menara gading..tapi perangai Israel. >>> Hipotesis aku..jika corak & amalan/pendekatan berpolitik bangsa aku kekal seperti senario hari ini....berkonflik tanpa noktah....bertelagah tanpa kesudahan..bercakaran tanpa penghujung..berpuak-puak (sunni VS Shiiah;;samseng UMNO VS samseng PKR;; Ulama UMNO VS Ulama PAS;; maka akan suburlah tanah tumpahnya darahku Malaysia ini dengan kelahiran lebih ramai generasi LOT di tahun mendatang <<< Akan bergolaklah tanah airku sama seperti apa yg sedang berlaku di bumi negara teluk.. kedamaian hidup akan dicemari oleh prolong systemic instability ..kucar-kacir berpanjangan seperti negara teluk. Generasi LOT amat mudah dimanipulasi oleh generasi HOT (High Order Thinking) yg dikuasai oleh kaum-kaum lain di negaraku seperti mana begitu mudahnya pemimpin negara barat yg milikki HOT memanipulasi pemimpin negara teluk yg milikki LOT. Dah lama dah aku saksikan perbalahan dan kemelut politik pecah-belah bangsaku sejak aku mula bersekolah lagi..hingga kini aku tak nampak cahaya permuafakatan dikalangan pemimpin politik negara..Macam mana nak capai WAwasan 2020?

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...