Tuesday 25 September 2012

GAMBAR DAN KISAH YANG PASTI DIPADAMKAN DARI DITERBIT DISEMUA MEDIA ARUS PERDANA!!!!Datuk Seri Anwar Ibrahim bakal Perdana Menteri Malaysia ke-7 selepas PRU 13, sedang menyampaikan ucapan di hadapan lebih 350 orang tokoh korporat dan elit perniagaan di majlis 5th Presidential Luncheon Talk di Kelab Diraja Selangor, Kuala Lumpur.

MEMBERI BUKTI BETAPA SANJUNGAN DAN KEPERCAYAAN YANG AMAT TINGGI DIBERI KEPADA DATUK SERI INWAR IBRAHIM DIKALANGAN PARA TOKOH KORPORAT DAN ELIT PERNIAGAAN.

TIDAK PERNAH LAGI DALAM SEJARAH NEGARA, NEGARAWAN BERJAWATAN SEBAGAI KETUA PEMBANGKANG NEGARA DIBERIKAN SEBEGITU TINGGI PENGIKTIRAFAN.

MENUNJUKKAN DIKALANGAN TOKOH-TOK KORPORAT DAN ELIT PERNIAGAAN SUDAH ADA MENARUH HARAPAN DAN HASRAT SUPAYA DSAI DINOBATKAN SEBAGAI PM KE-7 NEGARA.


MAKIN DIKUTUK, CACI CERCA DAN DIFITNAH MAKIN PIHAK KORPORAT MAU MENDAMPINGI PERJUANGAN YANG DIBAWA DSAI MELALUI GAGASAN PAKATAN RAKYAT....ITU ADALAH HAKIKAT.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...